Højskole

Hej, forhåbentligt kommende IHS’er!

Du må være fuld af forventning og have lyst til, at stille nogle spørgsmål, hvis du er ved at træffe beslutning om at skulle på højskole.

Det er på højskole du bliver dannet som menneske og finder ud af mere om, hvem du er og hvem du gerne egentlig gerne vil være.
Det er ved at dele historier og holdninger, at vi lærer af hinanden.

Her på vores website, kan du finde alt hvad du har brug for at vide, om et højskoleophold på Idrætshøjskolen Sønderborg.

På højskolen har vi et bredt udvalg af forskellige fag og kurser, afhængig af om man vælger et forår- eller efterårsophold.
Herunder kan du få et overblik over hvilke fag, der er tilgængelige på de forskellige højskoleophold.

Forårsophold

Start januar

Efterårsophold

Start august

Højskoleophold på IHS

På IHS kommer du på højskole sammen med en masse andre unge mennesker og du vil opleve at det er vores vigtigste opgave, at sørge for at dit højskoleophold bliver brugt til at danne dig som menneske.
På IHS har vi nogle stærke værdier og det er vigtigt for os at disse bliver videreført ind i hvert eneste højskoleophold, så vores elever føler sig hjemme.

  • Her må du prøve
  • Her må du fejle
  • Her må du lære
  • Her skaber du minder for livet.
   Det er højskole!

 

 

Skal du på højskole?

Du vil på Idrætshøjskolen Sønderborg lærer meget nyt. Du vælger selv hvilke fag du vil have og hvad du gerne vil fordybe dig i. Du vil også være en del af et stort fællesskab og sammen vil I blive udfordret undervejs fordi I deler hverdagen og weekenderne med hinanden. 

Hvis du stadig overvejer om Idrætshøjskolen Sønderborg er det rette sted for dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at træffe den beslutning der er bedst for dig. 

Hos os vil dit højskoleophold været præget af vores IHS ånd, traditioner og stemning. Vi har et bred udvalg af forskellige fag og kurser, som er forskellige alt afhængig af om man vælger at komme på et forårshold eller et efterårsophold.