Beachvolley+

Beachvolley og højskole

Beachvolley på Idrætshøjskolen Sønderborg er for dig, som ønsker at lære spillet at kende. Og for dig der ønsker at udvikle dit spil til et højere niveau. Du vil gennem træningen udvikle dig som beachvolleyspiller, dit tekniske niveau højnes, din fysik forbedres, og din taktiske forståelse udvikles. Vi indarbejder alle tekniske elementer gennem varierede øvelser og småspil, så du bliver teknisk velfunderet samtidig med, at du får indsigt i opbygningen af tekniktræning. Det sker gennem en sjov, udfordrende og intensiv træning, hvor vi sammen skaber en god højskoleatmosfære.

Beachspil: Meget mere end beachvolley

I idrætsspecialefaget Beachvolley spilles der primært beachvolley, men i idrætsfaget laver vi også en masse andre beachspil i sandkassen. Vi krydrer f.eks. undervisningen med beachtennis, ringo, haggebau, beachhåndbold og ultimate, som bruges i opvarmning og til at skabe lidt afveksling. Glæd dig til at få kendskab til en masse sjove aktiviteter man kan lave i sandet!

 

Indhold i idrætsfaget beachvolley:

  • Teknisk træning på alle niveauer
    •   Taktisk træning – angreb og forsvar
    •   Spilforståelse – placering på banen m.m.
    •   Udvikling gennem sjove småspil, sekvenser og kamptræning.
  •   Alternative beachspil, som ultimate og beachhåndbold.

Beachvolley på alle niveauer

Elever på alle niveauer er velkomne til at være med. Den daglige træning bliver tilrettelagt, så alle elever både øvede og begyndere bliver tilgodeset i undervisningen og kan udvikle deres spil. Beachvolley er sjovt, uanset hvor meget du har spillet!

Danmarks bedste beachvolleyfaciliteter

Beachvolleyanlægget indeholder 8 baner og ligger i en fordybning i landskabet, som afskærmer effektivt for vinden. Der er 100 meter til vandet, så du kan nemt tage en dukkert i havet efterfølgende, for at få vasket sandet af din svedige krop. For at sætte den helt rigtige beachvolleystemning har vi et permanent udendørs musikanlæg, som kan spille hele beachområdet op. Højskoleeleverne bruger banerne flittigt i fritiden og i weekenderne, så tag masser af solcreme med på højskolen!

Beachvolleystævner

Hvert år afholder vi et stævne i den danske Beach Tour, hvor Danmarks bedste beachvolleyspillere kommer til Sønderborg Idrætshøjskole for at konkurrere mod hinanden.

Indendørs volley

Vil du spille indendørs volleyball, så er idrætsspecialefaget volley måske interessant for dig? Det foregår i vinterperioden inde i højskolens frihedshal, og her lærer du alle grundslagende og at spille sammen som et hold. Vi spiller også kampe mod andre idrætshøjskoler og lokale foreninger.

Hvornår?

Beachvolley+ kan vælges forårets 2. periode og efterårets 1. periode.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/