Ketchersport

I faget skal vi hovedsageligt bruge kræfter på de tre ketchersportsgrene squash, padle og badminton. Tre sjove spil som er lette at gå til, og hvor du hurtigt kan udvikle dine tekniske færdigheder.

I alle tre sportsgrene er intensiteten høj, og squash er bl.a. rangeret som verdens sundeste sportsgren. Så hvis du har lyst til at blive bedre med en ketcher er mulighed her.

Vi vil arbejde med de tre spils taktiske og tekniske dimensioner, desuden vil vi arbejde med de fysiske krav der er til hver enkelt disciplin. Vi skal spille en masse kampe, turneringer, rundt om nettet og spilsekvenser vil præge timerne. Undervejs vil vi prøve at sammenligne de tre spil og se om vi kan overføre noget mellem spillene. I den almene del vil vi bl.a. se på udviklingen af de tre sportsgrene i dk/verden, bredde vs elite, holdsport vs individuelsport.

Du behøver ikke at have nogle forudsætninger for spillene, der er plads til alle. Det eneste krav er et par indendørs sko (ikke sorte såler). Squash og padel vil blive spillet i Sønderborg squash/padleklub, som ligger 4 km fra skolen hvor I selv står for transport.

Hvornår?

Ketchersport er et specialefag.
Du kan vælge Ketchersport i efterårets 2. periode og forårets 1. periode.