Ketchersport

Ketchersport – Padel, Squash og Badminton

Tre sjove spil, som er lette at gå til, og hvor du hurtigt kan udvikle dig som spiller, så du kan slå vennerne, når du kommer hjem fra højskole. Du kommer til at prøve alle tre idrætsgrene, og du finder hurtigt ud af, at det kræver god koordination og hurtige reaktioner, men at spillene adskiller sig i dynamik, taktik og regler. Vi mener, at det skal være sjovt – hver gang!

 

Padel

Oplev den nye bølge inden for ketchersport – Lær at spille Padel! Padel er den hurtigst voksende sportsgren i verden, og det skyldes at det er lettilgængeligt. Padel kombinerer det bedste fra tennis og squash og tilbyder en dynamisk og social spiloplevelse. Uanset om du har erfaring med padel eller blot ønsker at prøve noget nyt, er faget det perfekte valg. Fordyb dig i intense kampe, skab stærke bånd med dine medspillere og forbedre dine færdigheder, teknik og taktik. Vi samarbejder med Sønderborg Padelclub, der har et hav af baner vi bruger i padelundervisningen.

 

Squash

Squash giver dig mulighed for at forbedre din teknik, smidighed og kondition, samtidig med at du nyder den sociale atmosfære i ketchersport-faget. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, tilbyder squash en sjov og udfordrende træning, der holder dig motiveret og engageret. Mange bliver overrasket over, hvor fysisk krævende en sport det er, så der er gode betingelser for at komme i form. Vi samarbejder med Sønderborg Squash Klub, hvor squashundervisningen foregår.

 

Badminton

Badminton har de fleste et kendskab til, og hvem har ikke heppet på Viktor Axelsen til OL? Lær de forskellige slag fra bunden eller udvid dit repertoire. Udover teknik, så arbejder vi også med finesserne ved netspil, doubletaktik og bevægelserne på banen. Det hele sættes sammen i spilsekvenser, der krydres med kampe og turneringer, så du tager dit spil til næste niveau.

 

Indhold i undervisningen

Undervejs vil vi prøve at sammenligne de tre spil og se, om vi kan overføre noget mellem spillene. I den almene del vil vi bl.a. se på udviklingen af de tre sportsgrene i både Danmark og resten af verden og undersøge sammenhængen mellem idræt på elite- og breddeniveau. På højskole behøver du ikke at have nogle forudsætninger for sportsgrenene, der er nemlig plads til alle. Det eneste krav er et par indendørs sko uden sorte såler, og så er det en god ide at have en cykel, da der er et par kilometer ud til Padel- og squashhallen. Der er mulighed for at låne padelbat, squashketcher og badmintonketcher, men man kan også medbringe sin egen.

Hvornår?

Ketchersport er et specialefag.
Du kan vælge Ketchersport i efterårets 2. periode og forårets 1. periode.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/