Fysisk træning

Styrketræning på idrætshøjskole

Vil du i dit livs form? Vil du optimere din træning og kunne præstere bedre i din sportsgren? Vil du gerne have viden om at lave træningsprogrammer og kunne træne skadesforebyggende? Så er fysisk træning noget for dig. Du bliver ikke bare stærkere, men bliver også bedre til at træne effektivt, så du får det optimale ud af dine træningspas. Det bliver sjovt og hårdt!

Fysisk træning: Både styrketræning og kondition

Vi kommer til at træne teknik på store løft med vægtstænger og nørde bl.a. squat og dødløft, samt træne øvelser med kropsvægt, kettlebells og håndvægte. Vi vil både lave konventionel styrketræning, crossfit inspireret træning, fede workouts, og træning der styrker dig i andre sportsgrene. Vi vil desuden udfordre din kondition og udholdenhed på bl.a. løb og romaskine.

.Indhold i undervisningen:

  • Masser af workout
  • Vægtløftning: Squat, dødløft m.v.
  • Øvelser med egen kropsvægt
  • Træning med kettlebell og håndvægte
  • Træning inspireret af crossfit
  • Konditionstræning
  • Udholdenhedstræning

Træning for alle

Alle kan være med. – Hvad enten du aldrig har været i et træningscenter eller er vant til fysisk træning, skal vi nok hjælpe dig med at rykke dit niveau. Vi vil løbende diskutere træningsplanlægning og hjælper gerne, med at du kommer tættere på dine personlige mål. Der er også gode muligheder for at bruge styrketræningslokalet i fritiden og i weekenderne.

Træningsfællesskab

Fællesskab er afgørende, når vi har fysisk træning. Når vi er pressede, kan vi hjælpe hinanden med motivation, støtte og opmuntrende råb. Træning i fællesskab tillader desuden læring, inspiration og feedback. Sammen opmuntrer vi hinanden til at yde vores bedste og skaber en positiv træningsoplevelse, der styrker engagementet og glæden ved at træne.

Styrketræningslokale på højskolen

Vores helt nye styrketræningslokale på Idrætshøjskolen Sønderborg er dit træningscenter under dit højskoleophold. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af udstyr, såsom vægtstænger, håndvægte, kettlebells, medicinbolde, romaskiner, echobikes, reb, traktordæk, racks og meget mere. På højskolen finder du også løbebånd, fitnessbikes, og der er også perfekte omgivelser til at du kan træne udendørs.

Andre højskolefag om styrketræning

På Idrætshøjskolen Sønderborg er der masser af fag der indeholder styrketræning og fysisk træning:

Hvornår?

Fysisk træning kan vælges forårets 1. periode og efterårets 2. periode.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/