Når jeg bliver stor

Når jeg bliver stor

I højskolefaget NÅR JEG BLIVER STOR vil vi hjælpes ad med at finde frem til, hvilke ting der følger med, når voksenlivet presser sig på, og du skal flytte hjemmefra. Her på IHS mener vi, at det er vigtigt at stille spørgsmålstegn og debattere nogle af de ting, der normalt sættes i relation til det at være voksen! Hvad vil du gerne vide mere om, og hvad overrasker dig, at du skal have styr på, for at du får en god oplevelse af det at blive “stor”?

Indhold i faget

Et spændende fag, hvor vi vil komme omkring nogle af de problematikker, der kan opstå, når du pludselig skal til at stå på egne ben.

Du vil også blive stillet over for en række spørgsmål, som kan være en del af din fremtid:

  • Hvad vil jeg give videre til mine børn?
  • Hvad tillægger jeg værdi og hvorfor?
  • Hvordan er man 100% nærværende?
  • Er det ham eller hende, der skal ned på knæ og fri?
  • Hvordan får jeg en sund økonomi, når jeg bliver voksen?
  • Hvad vil jeg egentlig være, når jeg bliver ”stor”?

 

Alle kan være med

Vi bliver alle sammen ældre og skal forholde os til fremtiden og de livsfaser, vi står over for. Uanset hvor du er i livet og hvor gammel du er, vil der være vanskelige valg, der påvirker dit liv og din fremtid. Derfor kan alle have gavn af faget og lære noget om sig selv og deres forventninger til fremtiden.

Bliv forberedt til voksenlivet

At blive forberedt til voksenlivet er en proces, der kræver tid, tålmodighed og engagement. Det er vigtigt at være åben for at lære, fejle og vokse undervejs. Sammen vil vi prøve at klæde dig på til at tage vare på din egen situation, når du skal til at træffe beslutninger på eget initiativ.

Hvornår?

Når jeg bliver stor kan vælges i forårets 2. periode og efterårets 2. periode.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/