Familiekurser

Familiehøjskole på IHS

Familiekurserne er sjove, udfordrende og velegnet, uanset om man er barn, forælder eller bedsteforælder. At deltage på familiehøjskole på IHS er en aktiv og anderledes måde at holde sommerferie sammen med sin familie. Vi lover, at I kommer til at få en oplevelse for hele familien, og I får også lov at mærke den særlige højskoleånd, der er her på skolen. Vi sørger for et spændende, sjovt og underholdende program med fuld forplejning og indkvartering på højskolen, som ligger helt op til badestranden.

 

Familiehøjskole med en aktiv sommerferie

Programmet byder på fuld fart, leg og sjove aktiviteter for børn i samme aldersgruppe, imens de voksne får undervisning af forskellig art i både idræt og almene fag. Der vil også være fælles aktiviteter for hele familien, morgensamlinger og masser af hygge med fællessang, når man deltager på familiehøjskole. Læs mere om tilmelding, aldersgrupper og pris, når du klikker ind på det enkelte kursus.

Magi i luften – Familiehøjskole FULDTEGNET

Uge 27 (30. juni – 6. juli 2024)

På Magi i luften får I en livsglad uge med nærvær, samvær, energi, og eftertænksomhed på IHS. Der er højt humør med idræt, musik og samarbejde i et legende højskolemiljø. Det gør, at du opdager helt nye sider af dig selv, dit barn og din familie i et nutidigt Danmark. Naturskønne omgivelser og de mange faciliteter giver fantasien frit spil. De voksne vil bl.a. have mulighed for at prøve kajak, fitness, mountainbike, klatring, refleksion, foredrag mv., mens børnene får nye oplevelser på højskolen med musik, boldspil, tons, natur, vandaktiviteter, sang, dans og venskaber i et skønt fællesskab.

IHS 360 Familie – Familiehøjskole FULDTEGNET

Uge 29 (14. juli – 20. juli 2024)

Som navnet ”IHS 360 Familie” antyder, kommer I hele vejen rundt og prøver alle de sjove aktiviteter, som IHS kan byde på. Dette gælder både idræt, bevægelse og almene perspektiver. Du vil opdage helt nye sider af dig selv og din familie, nu hvor I er sammen på en ny måde. Kurset er tilrettelagt, så der er spændende aktiviteter både for børn, forældre og bedsteforældre. De naturskønne omgivelser og de mange fantastiske faciliteter på idrætshøjskolen giver fantasien frit spil og åbner muligheder i et familiekursus, hvor alt kan ske.

Fantastisk Familiekursus – Familiehøjskole FULDTEGNET

Uge 30 (21. juli – 27. juli 2024)

Fantastiske oplevelser samlet på en uge, med idrætshøjskolens smukke omgivelser, unikke placering og utallige muligheder som udgangspunkt. Med et program, som er tilrettelagt med spændende idrætsaktiviteter og fællesaktiviteter for både børn, forældre og bedsteforældre. Børnene bliver sat sammen i jævnaldrende grupper og bliver mødt af topmotiverende unge mennesker, som har været elever på Idrætshøjskolen, og derfor er eksperter i at lege og dyrke idræt, med IHS som omdrejningspunkt. Nye spændende aktiviteter hver dag og masser af nye venner er, hvad børnene kan glæde sig til.

Sportsweek – Familiehøjskole – FULDTEGNET

Uge 31 (28. juli – 3. august 2024)

Der venter store oplevelser og udfordringer med leg og idræt til lands, til vands og i luften. Det bliver et intenst familiekursus med en dejlig blanding af idrætsaktiviteter, spændende foredrag, samt en masse samvær, samtaler og fællesskab i smukke rammer. Kurset er tilrettelagt med spændende aktiviteter for familier – både forældre, børn, unge og bedsteforældre. Der er mulighed for fordybelse i en sportsgren, som du måske længe har drømt om at afprøve, eller blot gerne vil blive bedre til.

Familiehøjskole i uge 42 – Efterårsferien 

Uge 42 (13. oktober – 19. oktober 2024)

Fantastiske oplevelser for hele familien samlet på én uge i efterårsferien, med idrætshøjskolens smukke omgivelser, unikke placering og utallige muligheder som udgangspunkt. Du vil opdage helt nye sider af dig selv og dine børn, nu hvor I deltager på højskole sammen. Kurset er tilrettelagt, så der er spændende aktiviteter, som både børn, forældre og bedsteforældre kan deltage i. De mange faciliteter på idrætshøjskolen giver fantasien frit spil og åbner mulighederne på en familiehøjskole, hvor alt kan ske.

Mange aktiviteter og nye oplevelser på familiehøjskole

Prøv kræfter med et hav af sjove aktiviteter, hvor familier fra hele landet tager på højskole og deltager i aktiv ferie med andre børn. Der bliver brug for masser af afslapning efter at have deltaget som kursister på en højskole, hvor familier med børn mødes om sport, hygge, undervisning, kultur og underholdning.

Overnatning foregår på værelser med plads til to kursister pr. værelse, med mulighed for at smide en madras på gulvet til børn. Der kan jo være brug for et afslappende hvil, når man deltager sammen med glade børn hele dagen. Hele ugen er der lækker mad med mulighed for specialkost. Praktiske oplysninger angående logi, priser og tilmelding kan ses ved at klikke ind på det enkelte kursus.

 

Eksempler på aktiviteter med børnegruppen: (afhænger af aldersgruppen)

Boldspil

Svømmehal

Glidebane

Sæbebobler

Snobrød og bålhygge

Kano, Kajak eller windsurfing

Sanglege

Rulleskøjter eller Skateboard

Fange krabber

Klatrevæg og klatrepark

Skumtennis

Ansigtsmaling

Mountainbike

Spikeball

Menneske-Stratego

Ballebold

Piratlege

Bygge hule

Yoga

Battle med aviskugler

Rulledisco

Fangelege

Springe fra vipper

Kage-rundbold

Danse

Skovtur

Smuglerleg

Tegne

Lege med ler eller lave keramik

Bygge tømmerflåde

Vandkrig med vandballoner

Jorden er giftig

Teambuildingsøvelser

Fodboldkamp

Akrobatik

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/