Tennis

Hvis du vælger tennis på IHS, er du sikker på at blive indviet i alle tennisspillets regler. Undervisningen bliver tilrettelagt, så alle kan være med uanset om man er nybegynder, eller allerede er en erfaren tennisspiller.
Du vil blive introduceret til de forskellige grundslag, hvor vi fokuserer på teknikken og gør det kampfokuseret med forskellige relevante øvelser.

Vi kommer både til at spille både single og double, men fordelingen afhænger af hvor mange der vælger faget. Uanset hvad, så garanteres der masser af fællesskab, boldberøringer og masser af tennis.

Målet er at dygtiggøre og udvikle dig, så du er istand til at spille nogle gode og sjove kampe i fritiden, hvor man også har mulighed for at booke banerne. Der vil naturligvis også være en masse kamp og lidt turnering i undervisningen, så vi kan få stillet konkurrencelysten.

Vi spiller på grusbanerne ved Sønderborg Tennisklub, som er placeret lige uden for skolens grund, små 5 min. gang igennem parken på IHS. Vi vil undervejs favne og diskuterer den særlige tenniskultur, som man eksempelvis oplever til Wimbledon og desuden drage paralleller til klassikeren ”Inner game”, hvor Tennis er en gennemgående case for sportspsykologi.

Du kan vælge Tennis i forårets 2. periode og efterårets 1. periode.

Hvornår?

Tennis kan vælges forårets 1. periode og efterårets 2. periode.