Beachvolley

Beachvolley på IHS er for dig, som både ønsker at lære spillet at kende, og for dig, der ønsker at udvikle dit spil, til et højere niveau. 

Med vores 8 faste baner på IHS, har vi et af landets absolut bedste beachvolleyanlæg – med beliggenhed midt i skolens smukke park og kun 100 meter fra havet.

Du vil gennem træningen udvikle dig som beachvolleyspiller – dit tekniske niveau højnes, din fysik forbedres, og din taktiske forståelse udvikles. 

 Det sker gennem en sjov, udfordrende og intensiv træning, som indeholder:

•   Teknisk træning på alle niveauer
•   Taktisk træning – angreb og forsvar
•   Spilforståelse – placering på banen m.m
•   Udvikling gennem sjove småspil, sekvenser og kamptræning. 
 

Elever på alle niveauer er velkomne til at være med. Den daglige træning bliver tilrettelagt, så alle elever både øvede og begyndere bliver tilgodeset i undervisningen. Vi indarbejder alle tekniske elementer gennem varierede øvelser og småspil, så du bliver teknisk velfunderet, samtidig med at du får indsigt i opbygning af tekniktræning. 

Peter Lyø, som står i spidsen for beachvolley på IHS, er tidligere landsholdsspiller og en af de mest rutinerede elitetrænere på den danske beachvolleyscene.

For at sætte den helt rigtige beachvolleystemning, har vi et permanent udendørs musikanlæg, som kan spille hele beachområdet op. Beachanlægget ligger i en fordybning i landskabet, som afskærmer effektivt for vinden.

Hvert år afholder vi et stævne i den danske Beach Tour, hvor Danmarks bedste beachvolleyspillere kommer til IHS for at konkurrere mod hinanden.

Hvornår?

Beachvolley er et specialefag og kan vælges forårets 2. periode og efterårets 1. periode.

Få et indblik i faget