Beachvolley

Beachvolley og højskole

Beachvolley på Idrætshøjskolen Sønderborg er for dig, som ønsker at lære spillet at kende. Og for dig der ønsker at udvikle dit spil til et højere niveau. Du vil gennem træningen udvikle dig som beachvolleyspiller, dit tekniske niveau højnes, din fysik forbedres, og din taktiske forståelse udvikles. Vi indarbejder alle tekniske elementer gennem varierede øvelser og småspil, så du bliver teknisk velfunderet samtidig med, at du får indsigt i opbygningen af tekniktræning. Det sker gennem en sjov, udfordrende og intensiv træning, hvor vi skaber en god højskoleatmosfære.

Få et indblik i faget

Indhold i beachvolleyfaget:

•   Teknisk træning på alle niveauer
•   Taktisk træning – angreb og forsvar
•   Spilforståelse – placering på banen m.m.
•   Udvikling gennem sjove småspil, sekvenser og kamptræning.  

 

Beachvolley for alle niveauer

Elever på alle niveauer er velkomne til at være med. Den daglige træning bliver tilrettelagt, så alle elever både øvede og begyndere bliver tilgodeset i undervisningen og kan udvikle deres spil.

 

Danmarks bedste beachvolleyfaciliteter

Beachvolleyanlægget indeholder 8 baner og ligger i en fordybning i landskabet, som afskærmer effektivt for vinden. Der er 100 meter til vandet, så du kan nemt tage en dukkert i havet, for at få vasket sandet af den svedige krop. For at sætte den helt rigtige beachvolleystemning har vi et permanent udendørs musikanlæg, som kan spille hele beachområdet op.

 

Beachvolleystævner

Hvert år afholder vi et stævne i den danske Beach Tour, hvor Danmarks bedste beachvolleyspillere kommer til Sønderborg Idrætshøjskole for at konkurrere mod hinanden.

 

Beachvolleyundervisere

Peter Lyø, som står i spidsen for beachvolley på Idrætshøjskolen Sønderborg, er tidligere landsholdsspiller og en af de mest rutinerede elitetrænere på den danske beachvolley og volleyscene. De øvrige højskolelærere er også dygtige undervisere, der selv spiller beachvolley og kan hjælpe dig til at blive en bedre spiller. Vi har desuden ofte gæsteundervisere fra landsholdet, der kan udvikle spillere på alle niveauer.

Hvornår?

Beachvolley er et specialefag og kan vælges forårets 2. periode og efterårets 1. periode.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/