Bryggeri
Det handler ikke om procenter, men processer
Det er en fantastisk tid vi går i møde. Naturen blomstrer atter op, og det er nu tid til at nyde de ressourcer vi fik fra den i efteråret.
Vi skal bruge hænder, ører, mund og næse, når vi skal smage og brygge øl, og når vi skal blive klogere på malt, humle og gær.
Du lærer at brygge din egen øl – lige fra valg af ingredienser, til mæskning, urtkogning, gæring, flaskning og selvfølgelig design og promovering af øllet når der skal label på.
Vi dykker ned i den århundrede gammel kultur, hvor ølbrygning var en fast tradition på enhver gård i Danmark.
De øl vi producerer, går både til os selv, til elevbaren og til events på højskolen.
At brygge en øl tager længere tid end den enkelte interessefagstime varer. Vælger du Bryggeri, skal du derfor være indstillet på, at vi nogle gange skal mødes om eftermiddagen/aftenen for at færdiggøre processen.
Se vores Interesse fag
Hvornår?
Bryggeri kan vælges forårets 2. periode og efterårets 1. periode.
Er du klar til dit livs eventyr?
Bliv en del af Idrætshøjskolen Sønderborg og bliv mærket for livet...