Dansekurser

Dans på højskole

På Idrætshøjskolen Sønderborg har vi flere forskellige dansekurser med forskellige stilarter for deltagere på alle niveauer. Kurserne ligger på forskellige tidspunkter af året. Sommerdans ligger i en af ugerne i skolernes sommerferie og Nytårstango ligger i ugen mellem jul og nytår. Det er dansekurser som alle kan deltage i. Alle, der er vilde med dans eller måske godt kunne tænke sig at blive det.
Vi danser og synger, og lade os berige med godt samvær, fællesskab og dans. 

Dansekursus er en fantastisk oplevelse

At deltage i et af vores dansekurser er en fantastisk oplevelse. Vores kurser byder på læring, højt humør, kompetent undervisning, unikt fællesskab, dejlig mad og en masse dans på vores højskole. Vi får det hele til at gå op i en højere enhed. At danse og at være på højskole er at give sig selv muligheden for at møde nye mennesker der også er interesseret i dans og musik. Det er ikke et must at du har danset før. Alle er velkomne. Vores dansekursus er fyldt med fokus, bevægelser, udfordringerteknik, smidighed, nysgerrighed, musik og danseglæde. Danselektioner er med forskellige koreografier.

På dansekursuserne her på højskolen, kan du udvikle dine dansefærdigheder til glæde for dig selv og din partner og du kan også få lov til at opleve dansens fortryllende kraft. Vores dansekurser er både for dig alene, men I er også meget velkomne som par. 

På dansekursene vil der være både morgensamlinger og foredrag og der vil være masse af sang fra højskolesangbogen, som vi jo værner meget om på dette sted.  Og på den måde er stemning ligesom lagt til en fantastisk uge med dans og højskole.

Sommerdans 

Uge 28 (7. juli – 13. juli 2024) – FULDTEGNET

Et kursus for alle, der er vilde med dans eller måske kunne tænke sig at blive det…
Vi vil danse, synge og lade os berige ved godt samvær og udfoldelse i dans.

Nytårstango

27. december – 31. december 2024 – TILMELDING ÅBNER SENERE

Nytårs-tango er et højskolekursus, hvor der ud over Tangoundervisning på fem niveauer er spændende morgensamlinger, opløftende aftensang & oplysende foredrag og fortælling om tangoens historie og udvikling.

Højskole dans

Dansekursus inviterer dig til at udforske dansens magiske verden på alle niveauer. Vores dansekurser er designet til at imødekomme forskellige stilarter og musikgenrer, og vi opfordrer vores elever til at stifte bekendtskab med dansens mangfoldighed.

På vores højskole er undervisningen i dans baseret på en solid teknisk forståelse, samtidig med at der er fokus på kreativitet og improvisation. Vores erfarne undervisere er dedikerede til at guide dig gennem forskellige danselektioner og workshops, hvor du vil udfordre dine egne grænser og udforske nye måder at udtrykke dig på.

Uanset om du er en erfaren danser eller blot har en nysgerrighed efter at bevæge dig, er vores danseprogram designet til at imødekomme alle niveauer af færdigheder. Vi tror på, at dansen ikke kun handler om teknik, men også om at skabe et fællesskab, hvor elever udfordrer sig selv og hinanden på scenen.

Udvikl dig indenfor dans

Vores dansekurser inkluderer koreografi, bevægelse, smidighedstræning og fokus på at udvikle din egen unikke dansestil. Vi udfordrer vores elever til at træde ud af deres komfortzone og udforske forskellige genrer, så de kan danse med glæde og udtrykke sig på nye og inspirerende måder.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/