Din dag på IHS

Få indblik i din dag

  • Dagen starter med fællesmorgenmad sammen med dine højskolekammerater.
  • Dernæst er der fællesfag for alle, fordi vi elsker at starte dagen sammen.
  • Så skal du have de fag, som du selv har valgt og har en særlig interesse for. Måske lærerne har nogle overraskelser i ærmet i løbet af dagen!
  • Efter fag er der fri mulighed for at benytte nogle af skolens faciliteter og udstyr til aktiviteter på eget initiativ.

  • Om aftenen kan der være forskellige små lege, turneringen af forskellig art i hallen eller afslapning og hygge – alene eller sammen med andre. 

Vi tror på, at du opnår mest, når du aktivt tager del i højskolen og du tør udvikle dig sammen med andre. Vi gør alt for, at du føler dig tilpas i fællesskabet!

HVERDAG – FRITID – WEEKEND

På IHS vil vi gerne lave en hverdag for dig med en masse oplevelser, venskaber og aktiviteter. Vi vil gerne fylde jer med meningsfulde og uforglemmelige oplevelser, som i kan tage med hjem efter jeres ophold. Der er i fritiden mulighed for at cykle ind og opleve Sønderborg By, hygge med de andre fra højskolen, afslapning på værelset eller hvad du/i ellers kan finde på og måske lærerne nogle gange har overraskelser i ærmet i løbet af dagen!

Hverdagen er en dejlig blanding af forskellig undervisning og hyggelige timer. Weekenderne indeholder alverdens forskellige aktiviteter. Der er temaweekender, som er lavet af en ganggruppe eller læregruppe. Det kan være alt fra bryllup, galla, fastelavn, julekalender og meget mere. Der er også aktiviteter, som familiedag og elevmøde.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag