Volleyball

Volleyball på IHS

På Idrætshøjskolen Sønderborg er vi glade for at spille volleyball. Volleyball er et af vores specialefag og et fag som vores elever prioritere højt både i undervisningen og i fritiden. Det er en af grundene til at mange vælger at gå her på IHS.

Volleyball her på højskolen tages meget seriøst og vi sætter gerne træningskampe op mod andre skoler, udelukkende for at blive dygtigere til at spille volleyball. Det er dog ikke kun i vores undervisning at eleverne ty’er til volleyball. Efter endt undervisning, sætter eleverne gerne banerne op og spiller nogle volleyball hyggekampe imod hinanden, både herrer, damer og mix. Og selvom der her er tale om hygge volleyball spilles der altså også for at vinde. 

Volleyball på IHS er for dig som både ønsker at lære spillet at kende, eller for dig som ønsker at højne dit niveau.
Det sker igennem en sjov, udfordrende og intensiv træning.

Træningen indeholder:

  • Teknisk træning på alle niveauer

  • Taktik træning – Angreb og forsvar

  • Spilforståelse – Fra hyggebold til systemer

  • Udvikling igennem sjove småspil, sekvenser og kamptræning

I undervisning og fritid

På IHS spilles Volley som hyggespil i fritiden og i undervisningen arbejder vi med volleyball som kampspil, hvor samarbejde er en forudsætning, og personlige initiativer nødvendige.

I vores volleyballtræning arbejder vi med tekniske volleyball elementer gennem varierende øvelser og småspil. På den måde sikre vi at du bliver teknisk velfunderet inden for volleyball samtidig med at du får en stor indsigt i opbygning af tekniktræning. I forløbet arbejder vi desuden i etablerede hold, hvor vi fokuserer på teamudvikling og personlige fokuspunkter. 

Hvornår?

Volleyball kan vælges forårets 1. periode og efterårets 2. periode.