Håndbold

Håndbold på højskole

Fede ansigtsudtryk, sved, harpiksvabler, lækre finter og blå mærker… Det er lig med håndbold, her på IHS. Hvis du brænder for at spille håndbold, eller gerne vil lære det, er der masser muligheder her på skolen. Der er der mulighed for at deltage i håndbold for alle uanset niveau og undervisningen opbygges så den udfordrer dine spillermæssige forudsætninger.

Vi arbejder målrettet med individuel teknisk træning og kollektiv træning af såvel angrebs- som forsvarsspil.

Derfor indeholder vores fag håndbold en masse teknisk, taktisk og fysisk træning. Vi arbejder med skadeforebyggelse og tekniske workshops. Håndbold som fag fokuserer også på spilforståelse, alternative træningsmetoder, gruppedynamik og indsigt i hinandens styrker og så er der altså ikke noget ved faget håndbold, uden at der også spilles kampe.  Det er her, man får at se hvad man har lært under træningen og hvad det kan bruges til. Det er sjovt og udfordrende at spille mod hianden på kryds og tværs.

Vælger mange faget håndbold, sådan at vi kan stille nogle hold, betyder det også at vi tilmelder hold til forskellige indendørsturneringer og spiller også mod lokale hold. Vi deltager desuden i højskolernes håndboldstævne. Og her er masser af god håndbold, fed stemning og ikke mindst masser af kampråb.

 

Samarbejde med SønderjyskE

Vi samarbejder med SønderjyskE og får blandt andet besøg af gæstetrænere derfra, samt gode tips til taktik og mentalitet på holdet.

På den måde sikre vi også at de elever som spiller håndbold på højskolen, højner deres nuværende niveau og får mest muligt ud af faget.  

– Og så skal vi selvfølgelig ud at se kampe. – Der spilles mange gode håndboldkampe i Broager Sparekasse Skansen. Måske bliver det også muligt til at tage til Flensborg for at se nogle flere internationale stjerner spille?

Hvornår?

Håndbold kan vælges forårets 1. periode og efterårets 2. periode.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/