Svømning

Svømning og livredderbevis

Vil du gerne have et livredderbevis og drømmer du om at blive bedre til crawl? Eller ved du at svømning er den mest effektive helkrops træning? Ønsker du at hæve dit niveau til optagelsesprøve på Idrætsstudiet, til livredderuddannelsen eller til en Triathlon? I idrætsfaget svømning på IHS, har du din chance! Alle kan være med uanset niveau. 

Alle kan være med

Vi tilpasser træningen så alle bliver udfordret og alle kan være med. Her vil du lære grundlæggende teknik i crawl og derved dygtiggøre dig i den hurtigste og mest bevægelsesøkonomiske stilart. Du kommer til at snuse til de andre stilarter brystsvømning, rygcrawl og butterfly, og en gang imellem lave andre sjove og vandrelevante lege og øvelser.

Og hvis du har et ønske om at bestå livredderprøven, sørger vi for, at du bliver klar til dette. Og så får du et livredderbevis som du kan brug hvis du arbejder i en svømmehal eller lignende. 

Vi lover derfor at efter vores svømmeforløb er du blevet tryggere, gladere og ”lettere” i vand, samt at du er blevet markant bedre til at svømme crawl – uanset om du er helt uerfaren eller øvet svømmer når du starter.

 

Hvornår?

Svømning kan vælges forårets 1. periode og efterårets 2. periode.