Puls

PULS – Fysisk træning

Drømmer du om at komme i dit livs form? Så er PULS noget for dig!

Vi kombinerer trænings- og bevægelsesformer, så din krop bliver presset på både kondition, udholdenhed og eksplosivitet. Vi tester dit individuelle niveau løbende og sørger for, at du rykker dig både fysisk og mentalt.

Se en video om faget Puls

Træning på alle niveauer

Uerfaren som erfaren, trænet som utrænet, er der rig mulighed for, at du kan udfordre og udvikle dig selv sammen med andre i et stærkt træningsfællesskab her på højskolen. Vi hjælper, støtter og hepper på hinanden, for fællesskabet styrker motivationen, og gør det altid sjovere, når vi træner sammen.

Indhold i faget:

  • Løb – Korte intervaller og længere distancer
  • Cykling – På racercykel og mountainbike
  • Svømning – I svømmehal og i havet
  • Workouts – Hård og sjov træning
  • Vægtløftning – Lær teknikken
  • Prøv at lave en triatlon eller duatlon

Pulstræning på cykel

Vi kommer til at cykle masser af kilometer på både racercykel og mountainbike. Området omkring Sønderborg er perfekt til begge discipliner med skoven tæt ved idrætshøjskolen og de øde landeveje, der binder området godt sammen. Det er muligt at låne både racercykler og mountainbikes i alle størrelser, men du er også velkommen til at medbringe din egen.

Løbetræning

Vi løber, både med fokus på teknik, tempo og distance. Vi tilpasser løbepassene, så alle bliver udfordret tilpas. Intervaltræning er f.eks. en effektiv træningsmetode, der kombinerer perioder med høj intensitet og aktiv hvile. Vi hjælper dig med at forbedre din løbeøkonomi og teknik, uanset om du løber op, ned eller på flad vej, så du får det maximale udbytte af din træning.

Svømmetræning

I faget vil der også være svømning, hvor du kan forbedre din svømmeteknik eller bare tonse afsted for fuld skrue. Vi træner i højskolens egen svømmehal, men også i havet, der strækker sig helt op til skolens grund. Der er derfor også gode muligheder for at lave en triatlon eller svømmetræne i fritiden.

Udendørs træning

Vi vil løfte vægte og lave kreative udendørs workouts. Højskolens udendørsområder tilbyder en bred vifte af forskelligt terræn og forhindringer, som kan tilføje variation til vores workouts og udfordre din krop på nye måder.

Træningslokale – Boxen

Til den indendørs træning har vi fået helt nye træningsfaciliteter. Boxen er fuldt udstyret med masser af gulvplads, pull up bars, ringe, reb, vægtstænger og skiver, kettlebells, dumbbells, romaskiner og echobikes. Og hvis solen skinner – så laver vi en workout, hvor vi slæber det hele udenfor. Alle faciliteterne er til rådighed for højskoleeleverne i fritiden. Læs mere om vores faciliteter her .

Er du interesseret i mere fysisk træning, så læs om fagene x-fit, fysisk træning og fitness performance.

Hvornår?

Puls er et specialefag og kan vælges forårets 2. periode og efterårets 1. periode.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/