Musik

Musik på højskole

Vi skal synge, spille og hygge. Kan du tænke dig at stå forrest på scenen og aldrig haft muligheden? Alle kan deltage, både de som allerede kan spille et instrument, og de som gerne vil prøve.

Lær at synge

Lær sangteknik med fokus på at bruge stemmen. Du bliver hjulpet til, hvordan du kan få mere ud af din stemme, bliver introduceret til grundbegreberne, og lærer at synge sammen med andre. Du behøver ikke kunne læse noder, men skal bare have gåpåmod og have lyst til at synge. Vi kan både finde på at synge moderne popsange, ældre musik, og flerstemmigt kor, så der er noget for enhver smag.

 

Lær at spille et instrument

Bliv udforet på dit instrument, eller lær at spille på et instrument. Vi sammensætter et band efter hvad folk har af erfaring og ønsker, så vi kan spille sammen. Vi kan udfordre erfarne musikere, der ønsker ansvar, samtidig med at vi hjælper begynderne til at få en god debut på instrumentet.

 

Koncerter

Vi spiller for det bedste publikum: Idrætshøjskolen Sønderborgs elever og gæster. Højskolen er det bedste sted at lave koncert, og det absolut bedste publikum, så vi arbejder i faget med at lave en koncert til et arrangement på skolen. 

Vi har også tidligere valgt at tage ud i gågaden Flensburg og på et værksted for handicappede. Til højskolens elevfester vil der også være mulighed for at spille en koncert hvor hele skolen jubler fra forreste række – en helt speciel oplevelse!

 

Musiklokalet: Brug det i fritiden

Musiklokalet er altid åbent, også når du ikke har fag, og kan bruges frit. Musiklokalet er udstyret med en række almindelige instrumenter, f.eks. forskellige guitarer, basguitarer, trommesæt, piano, keyboards og perkussionsinstrumenter.

Hvornår?

Musik er et interessefag et og kan vælges forårets 1. & 2. periode og efterårets 1. & 2. periode.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/