Om os

Fællesskab – Kompetencer – Oplevelser

På Idrætshøjskolen Sønderborg slår vi dørene op, for mange grene af fælleskabet. Vi tilbyder højskoleophold, ugekurser, events, udlejning, teambuilding, gymnasiebesøg og meget, meget mere.

På IHS har vi fokus på personlig udvikling, oplevelser, fordybelse, udfordringer og fællesskab. Prøv kræfter med et væld af
idræts- og sportsgrene, i vores hjemlige og inspirerende højskolemiljø. Nyd vores smukke omgivelser og alle vores faciliteter.

Vores fantastiske beliggenhed er helt tæt på skov, vand, strand og Sønderborg centrum.
Vi har specialefag som adventure, surf, beachvolley, sejlads, tons, yoga, ski/snowboard, og et væld af sport og idræt, som giver oplevelser for livet.

 

Et fantastisk netværk

En årgang består af ca. 170 unge mennesker fra hele landet. Nogle elever er også internationale, typisk fra Island, Tyskland og øvrige nabolande. Du bliver del af et fantastisk netværk, som er guld værd.

Rejser til Kreta, Zanzibar/Tanzania, De franske alper og Island, tilbydes som en del af dit idrætshøjskoleophold.

IHS blev indviet i 1952 og er en af de eneste højskoler der er bygget lige præcis med det formål: At være højskole. Skolen har, siden begyndelsen i 1952, udviklet sig fra at være en Idrætshøjskole med en lille gymnastiksal, til at være et idrætsmekka med faciliteter og udstyr til stort set alle idrætsgrene.

På Idrætshøjskolen Sønderborg er vi ganske enkelt meget privilegerede. Med kun 100 meter til havet og rig mulighed for at benytte skolens udstyr til bl.a. sejlads, kajak, windsurf. Skolen har otte beachvolleybaner, fodboldbaner, MTB-track og highropebane. Indendørs er der mulighed for volley, håndbold, klatring, svømning, styrketræning og meget mere.

Højskoleopholdet er inddelt i et efterårs- og forårsophold.

Kom og oplev IHS og bliv “Mærket for livet”.

antal elever

antal højskolelærere

meter til vandet

meter til skoven

meter til Sønderborg

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/