Tanzania / Zanzibar

Rejs med højskolen til Zanzibar og Tanzania

I januar rejser vi til Afrika, nærmere bestemt Tanzania og den afrikanske tropeø Zanzibar.

Turen bliver et møde med den farverige afrikanske kultur, storslåede natur og dyreliv og en masse fede oplevelser.

Vi vil være i både Tanzania og Zanzibar. Turen er tilrettelagt i samarbejde med Zanzibar Højskolen, en skandinavisk højskole på Zanzibar, hvor vi blandt andet kommer til at bo, mens vi er på Zanzibar. Rejsen er en unik og enestående mulighed for, at få minder for livet, smukke oplevelser og en uforglemmelig rejse med i bagagen.

 

Oplev Tanzania og Zanzibar

Tanzania

Tanzania er en ”vild” rejse, hvor vi blandt andet oplever bjerg-hiking i de fantastiske, afrikanske omgivelser omkring Mt. Meru og vi skal på safari, hvor du kan være meget heldig og spotte Afrikas Big 5 (løven, den afrikanske elefant, bøffel, leoparden og næsehornet.)

Zanzibar

Zanzibar byder på masser af muligheder for at nyde de hvide sandstrande og det azurblå hav.

Du kan kitesurfe, dykke eller udfordre de lokale i et spil volleyball eller strandfodbold. Du kan også snorkle med delfiner og prøve standup paddle-surfing i mangroveskovene.

Vi vil dykke ned i historien ved at besøge Stone Town, som er en by, der går tilbage til dengang, hvor Zanzibar var et af Østafrikas største slavemarkeder. Her kan du se de gamle kolonihuse fra 1800-tallet og gå en tur i de smalle gader.

Du får også en unik chance for at opleve afrikansk kultur, når vi besøger en masaiilandsby på sletterne i Rift Valley, og du kan prøve palmevævning og prøve en Tinga Tinga maleworkshop.

Pris for turen, alt inkl. ca. kr.  19.000,- Se vores priser her

Vores rejse til Zanzibar er altid en fantastisk oplevelse – Vi elsker at opleve både Tanzania og Zanzibar sammen og skabe minder for livet.

Nogle af vores elever har tidligere udtalt sig om deres oplevelser.

Elevernes oplevelser

“Fodboldkampene mod de ansatte på Zanzibar Adventure School som, efter køerne var blevet fjernet fra banen, blev spillet i stegende sol på en bane af sand og med masaier, resten af gruppen og en abe som tilskuere.”

“De vilde dyr i skæret fra solopgangen over Kilimanjaro var en perfekt afslutning på en rejse for livet.”​

 

Hvornår?

Tanzania/Zanzibar rejsen ligger i januar, efter at efterårsopholdet er afsluttet.  Dette er et tilvalg og en mulighed for de elever som har gået på efterårsopholdet.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/