Mental Styrke

Ved at deltage i faget “Mental styrke” på IHS vil du opleve at det faget vil hjælpe dig med, er at øge din modstandskraft, du præsterer bedre og du får det generelt bedre. Det du gør bliver du god til!

Vi forsøger i faget, at være med til at give dig selvindsigt og du modtager nogle skarpe værktøjer til at blive mentalt stærk, hvor du arbejder med at registrere, release og refokusere dine tanker. Dermed bliver du mere bevidst omkring dit eget mindset.​

Alle kan blive nervøse, bekymret og miste troen på sig selv. Det er naturligt og det sker for os alle.
I Mental Styrke lærer du, at “cope” med modstand. Mental styrke er din evne til at takle modgang, være bedst når det gælder – og at evne at præstere under pres.

Vi har ca. 60.000 – 90.000 tanker om dagen hvoraf ca. 90% er ubevidste. Det er der et kæmpe potentiale i. Brugen af tankernes kraft til bevidst, at påvirke dig selv i den retning du gerne vil!
Jo mere du fortæller dig selv om dine styrker og hvor du skal have fokus, desto mere vil du tro på det. Sådan er vi indrettet.

Du vælger selv din tilstand; vil du være proaktiv eller reaktiv? En kriger eller et offer? Du kan vælge at kæmpe eller flygte; instinkter der rækker helt tilbage til huleboeren.

Vi ser nærmere på kropsprog, attitude, mentalitet m.m og bruger mange erfaringer fra sportens verden, hvor mental træning og coaching er naturlige redskaber til at levere HIGH PERFORMANCE.

 

Hvornår?

Mental Styrke kan vælges i forårets 2. periode og efterårets 2. periode.