Fodbold

Fodbold og højskole

Kom og spil fodbold på idrætshøjskolen Sønderborg! På banen venter en hverdag med gejst, holdkammerater og intense kampe. En tackling, en pasning, et mål – det er øjeblikke fyldt med gode oplevelser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der plads til alle. Fodbold handler om at kæmpe, have det sjovt sammen og om at udvikle sig. Så tag dine støvler på, join dine højskolevenner, og lad os skabe nogle uforglemmelige øjeblikke når du vælger at spille fodbold på højskole!

Bliv bedre til fodbold

På højskolen får du ikke kun mulighed for at spille fodbold, men også for at forbedre dine tekniske færdigheder gennem øvelser og træning. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der plads til dig. Du udvikler din spilforståelse og styrke dine taktiske evner. Vi tager oftest udgangspunkt i kampsituation og småspil, så der kommer et naturligt flow i træningen. Vi hjælper dig med at blive en endnu bedre fodboldspiller, så du er helt klar, når vi  sammen med dit hold, skal spille kampe mod de andre idrætshøjskoler.

Fodboldkampe mod andre idrætshøjskoler

Til de årlige idrætsstævner skal vi spille kampe mod de andre idrætshøjskoler. Hele højskolen står på sidelinjen og hepper, så stemningen er helt i top. Vær med, når vi spiler for højskolens næste sejr. Der bliver også arrangeret andre kampe i løbet af højskoleopholdet, og det er ikke unormalt at der bliver arrangeret træning og kamp i fritiden og weekenderne.

Fodboldtræneren: Tidligere landsholdsspiller

Når du vælger at spille fodbold på IHS, så er det ikke hvem som helst, der bliver din træner. Vi har den tidligere danske landsholdsspiller, Johnny Mølby, som træner for vores fodboldhold her på idrætshøjskolen Sønderborg. Du vil derfor, når du vælger at spiller fodbold her hos os, have stor mulighed for at drage nytte af Johnnys store erfaring og det er uanset om du er nybegynder eller om du er mere erfaren. Johnnys erfaring vil komme alle der spiller fodbold til gavn.

Fodbold har en samfundsmæssig betydning

I løbet af perioden hvor du spiller fodbold på højskolen, vil vi diskutere samfundsmæssige relevante emner for sportsgrenen. Derudover vil du få viden om og perspektiver på mange forskellige sider af fodbolden: fankultur og hooliganisme, talentudvikling, matchfixing og korruption.

Hvornår?

Fodbold kan vælges forårets 2. periode og efterårets 1. periode.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/