Alt i vand

Er du vild med at prøve nye og anderledes aktiviteter? Så vær med når vi i dette fag, praktisk talt kommer til at prøve alt i vand!

Vi har en legende og udforskende tilgang, men det er ikke et vandtilvænningsfag. Vi kommer omkring en masse topfede og meget forskellige vanddiscipliner, og du
 skal være klar på, at blive udfordret – fysisk eller mentalt!
 

Vi skal blandt andet omkring crawl og livredning, hvor I får mulighed for at gå op til bassinlivredderprøve, vi skal spille vandpolo, undervandsrugby og kajakpolo, lave udspring, lege, fridykke og måske kaste os ud i kunstsvømning og ishockey. Hvis vejret tillader det, kan vi også finde på at tage ud – det kunne være med havkajakker, kano, for at vinterbade eller måske fiske.

I livredderdelen lærer man at redde sig selv og stifter bekendtskab med almen førstehjælp samt hjerte-lunge-redning.
Du har mulighed for at gå op til Dansk Svømmeunions bassinlivredderprøve og dermed få et livredderbevis du kan bruge på højskolen og i andre svømmehaller efterfølgende. 

Vi maler med den brede pensel i forhold til hvad man kan lave i vandelementet. Der vil derfor være stor variation i undervisningen, som bliver både skør, alvorlig, hård, inspirerende, udviklende og sjov. Husk du køber hele pakken og vi forventer at du gør dig umage.

Vi glæder os til at se dig i baljen!

Hvornår?

Alt i vand kan vælges forårets 1. periode og efterårets 2. periode.

Få et indblik i faget