Skaterhockey

Skaterhockey – Rulleskøjter og hockey

Det er sjovt at stå på rulleskøjter, og det er sjovt at spille hockey, men det er endnu sjovere at kombinere begge dele, som vi gør det i skaterhockey. Vi leger os gode på rulleskøjter gennem spil og kreative øvelser, der får dig rykket fra bambi til NHL – eller derhenad i hvert fald.

Indhold i faget

  • Lær at stå på rulleskøjter
  • Hockeyundervisning
  • Lær at køre baglæns
  • Taktik i skaterhockey
  • Sjove spil
  • Masser af kampe
  • Prøv at spille ishockey

Alle kan være med

Alle kan være med, og det er ingen forudsætning, at man har stået på rulleskøjter før. Denne idræt er kendt for at være ekstremt sjov, selvom du er nybegynder. Du vil nemlig hurtigt opdage, at læringskurven er stejl i dette intense forløb. Du får ikke en bedre mulighed for at begynde eller forbedre dine rulle- og hockeyskills.

Udstyr og faciliteter

På Idrætshøjskolen Sønderborg bruger vi primært Frihedshallen til at rulle i, og det er helt unikt, at vi har så stor en sportshal, hvor man kan få lov at stå på rulleskøjter. Det er muligt at låne rulleskøjter i alle størrelser, inkl. beskyttelsesudstyr, men du kan også medbringe dit eget udstyr og skøjter. Læs mere om Frihedshallen og vores øvrige faciliteter her

Ishockey

Ud over skaterhockey skal vi også spille ishockey med rigtige skøjter på. Vi bliver iført beskyttelsesudstyr fra top til tå, når vi besøger skøjtehallen i Vojens. Her udnytter vi alt det, vi har lært på rulleskøjter, og forsøger at overfører det til isen, selvom det kræver lidt tilvænning. Det udvikler sig oftest til en intens kamp og måske et afsluttende slagsmål for sjov.

Er du interesseret i at lære at stå på skateboard? Så er det en del af faget: Ekstremsport

Hvornår?

Skaterhokey er et idætsfag og kan vælges forårets 2. periode og efterårets 1. periode.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/