Arrangementer for virksomheder

IHS MoveMind Teambuilding firma

Hvad er teambuilding?

Teambuilding på højskolen kan være både teambuildingøvelser baseret på sport, det kan være teambuildingopgaver, som skal løses sammen, det kan være teambuilding øvelser udendørs – Vigtigst for os er det, at deltagerne får noget ud af dagen og at de opfatter deres teambuilding som sjov og lærerig teambuilding. Øvelserne udføres for at man kan blive klogere på sig selv og hinanden, så man kan opnå succes og sammen teamudvikle virksomheden. 

 

Teambuilding i Sønderborg

Hvis du er interesseret i en teambuilding pris så tøv ikke med at tage fat i os. – Vi møder gerne op til en uforpligtende snak. 

 

 

Firmateambuilding i fantastiske rammer

På Idrætshøjskolen Sønderborg har vi en eventafdeling, IHS MoveMind, og vores kompetente medarbejdere kan planlægge og afvikle et skræddersyet firma- og teambuildingarrangement for din virksomhed, for din afdeling eller team. Vi har mere end 20 års erfaring med at planlægge og eksekverer virksomheds teambuilding.

Idrætshøjskolen Sønderborg ligger helt fantastisk placeret, lige ned til vandet og ud til skoven. Vi har en stor og pragtfuld park og mange indendørsfaciliteter med utallige muligheder for teambuildingaktiviteter. For os er det vigtigt at udnytte de faciliteter og kompetencer, som vi har. Derfor laver vi ofte teambuilding i naturen. Vi tilbyder også gerne teambuilding øvelser indendørs. Det er derfor vi kan tilbyde teambuilding for virksomheder hele året rundt

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/