Specialefag

Se vores brede udvalg af specialefag

I specialefagene har vi prioriteret at give de optimale forudsætninger for at specialisere sig i en idrætsgren. Uanset om du er taget på højskole for at dygtiggøre dig eller har fokus på at have det sjovt med en masse nye mennesker, så er der de bedste betingelser for at udforske hvad denne idræt har at tilbyde. Det er både for nybegynderen og den erfarne udøver, da der vil blive taget udgangspunkt i dit eget niveau, men med fokus på, at du udvikler dig bedst i fællesskab med andre. Vi oplever ofte, at mange vælger et specialefag fordi de ønsker at prøve noget helt nyt. Underviserne vælger fra gang til gang om der skal være fokus på noget teknisk, taktisk, fysisk, mentalt eller noget helt andet. Specialefaget vil ofte indeholde udflugter der giver lidt ekstra krydderi.

Specialefaget er en central del af ugeskemaet, da du modtager undervisning seks timer om ugen fordelt på tre forskellige eftermiddage. Når du starter på højskolen skal du vælge hvilket specialefag du ønsker i den første periode. Faglærerne vil præsentere fagene og der er mulighed for at stille spørgsmål til indholdet. Når du er halvvejs i dit højskoleophold skal du vælge et nyt specialefag, som varer resten af dit højskoleophold. På den måde vil der være nogle fag der kun bliver udbudt i sommerperioden imens andre fag kun bliver udbudt i vinterperioden. Du kommer således til at have to forskellige specialefag i løbet af dit højskoleophold.

Fagudbuddet ændrer sig løbende, da vi tager hensyn til årstid, undervisere og elevantal.
Vi bestræber os på at få alle 1. prioriteter, men vi kan desværre ikke garantere det – derfor er din 2. og 3. prioritet også vigtig.

Adventure Racing

Sejlads

Beachvolley

Kitesurf & Watersports

X-fit

PULS

Leg med bolde

Alt i vand

IHS 360

Adrenalin

Ketchersport

Volleyball

Her har du specialefag

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag