Ungdomsuddannelser

Mangler I idéer til en klassetur?

Skal du på tur med din klasse eller er din klasse interesseret i et specifikt idrætsfag, trænger I til at blive rystet sammen eller bare til at komme på tur? – Så vil Idrætshøjskolen Sønderborg være en oplagt destination! 

Idrætshøjskolen Sønderborg har de bedste faciliteter til at danne rammen om sjove og anderledes teambuildingaktiviteter og idrætsaktiviteter med et højskole-twist.

På Idrætshøjskolen Sønderborg har vi valgt at åbne vores døre for mange andre end blot vores egne elever. Blandt andet inviterer vi også gerne ungdomsuddannelserne indenfor. Det er blevet meget anerkendt, at drage ud med sin klasse og benytte andre faciliteter end dem man selv har. Derfor vil vi her på Idrætshøjskolen Sønderborg gerne lægge hus til, når jeres klasse (på en ungdomsuddannelse) skal på tur. Så mangler du en idé til en klassetur eller planlægger I en tur i Danmark, så vil vi på her på højskolen glæde os til at gøre jeres ophold til en god oplevelse.

 

Klassetur til IHS

Her på Idrætshøjskolen Sønderborg vil vi gerne hjælpe jer med at tilrettelægge en tur som byder på fede faciliteter, sjove aktiviteter og et spændende program. Her på højskolen har vi rammerne og kan derved tilbyde spændende udfordringer, sjove lege, og mange former for idrætsfaciliteter som udgør et godt fundament til en fælles oplevelse og ikke mindst et godt bud på en vellykket klassetur. 

Kan vi opfylde det der skal til for at blive løsningen på jeres klassetur ideer? Ja. Ganske enkelt. Vi har en helt enestående og unik beliggenhed. Vi bor nemlig tæt på både havet, skoven og byen. Og på vores højskole finder I en række af spændende indendørs og udendørs idrætsfaciliteter. 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder at tilrettelægge et program for jer og vi vil også gerne instruere jer i de aktiviteter, idrætsgrene og øvelser, som I selv ønsker. 

Alle er velkomne og vi skal nok tilrettelægge træningen og forløbet så både nybegyndere og øvede får udfordringer til det stadie de befinder sig på. 

Lad os hjælp jer med idéer til jeres næste klassetur.

Praktisk info

Skolen har en enestående beliggenhed tæt på vand og skov og vi har en række indendørs og udendørs idrætsfaciliteter som vi stiller til rådighed for jer.

Skolen råder bl.a. over: 

  • Svømmehal
  • Beachvolleybaner
  • Idrætshaller
  • Klatrevæg
  • Highrope
  • Discgolfbane
  • MTB
  • Kajakker
  • Kanoer
  • SUP boards.

Jeres ophold kan skræddersyes efter behov og ønsker. Sammen med jer, tilrettelægger vi et program med aktiviteter. 

Hvem er vi?

Vi består af et team, der sammen med ca. 20 højskoleelever (der øver sig i at planlægge og afvikle arrangementer) planlægger og udvikler individuelle arrangementer, alt efter ønsker og behov. De bedste til at vise alt hvad højskolen byder på, er nemlig højskole-eleverne selv.

Udover undervisningsforløb, som forbereder eleverne til videregående uddannelser indenfor sundheds- og naturvidenskab, satser skolen stærkt på sejlsport samt outdoor-aktiviteter. Endelig er det muligt at gennemføre en instruktøruddannelse i en lang række idrætsgrene.

Se vores folder herunder eller kontakt os for flere informationer på mail  event@ihs.dk

Kontakt teambuilding- og eventkoordinator, Rikke Holmgaard Davidsen:

Mail: event@ihs.dk

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/