Padel

Lær at spille padel

Padel er en af de hurtigst voksende idrætsgrene i Danmark, og nye padelcentre skyder op i stort set alle danske byer.En perfekt idrætsaktivitet, når man hænger ud med sine venner og veninder i fritiden, men også som fag på højskole. Padel er en kombination af tennis og squash, og det spilles mest som double. Det er nemt at gå til, for man får hurtigt spillet op at køre, selvom man ikke har så meget erfaring. Tag et forløb i padel på idrætshøjskole, og slå din venner, når du kommer hjem igen!

Padel og højskole

Uanset om du er begynder eller erfaren er der noget nyt at lære. Der vil derfor være masser af praktiske øvelser, småspil og lege, der er med til at forbedre dine færdigheder og styrke din teknik i padel – uanset hvilket niveau du er på. Vi dykker ned i forskellige slag, spilsituationer og strategier, der kan hjælpe dig med at forbedre din spillestil. Vi vil fokusere på positionering, samarbejde med din partner og læsning af modstanderens spil. Det er også vigtigt at få spillet en masse kampe, hvor du kan anvende de færdigheder, du har lært, og få en fornemmelse af at bruge dem i kampsituationer. Imens alt dette foregår, skal vi hygge os uden om banen, for spilleglæden og fællesskabet er centralt på Idrætshøjskolen Sønderborg.

Indhold i faget:

  • Introduktion for begyndere
  • Teknisk træning
  • Lege og småspil
  • Taktisk forståelse og samarbejde med din makker
  • Lær at bruge væggene,
  • Defensivt spil og brug af lob
  • Brug af forskellige slags spin
  • Slagteknik: Bandeja / vibora / Kicksmash mv.
  • Lær at bruge Chiquitas rigtigt

Udstyr og faciliteter til Padel

Det er muligt at låne et padelbat, så det eneste du skal medbringe, er et par indendørssko. Vi spiller i Sønderborg Padel Club, som har mange baner, vi kan bruge i padelundervisningen. Klubbens padelbaner ligger ca. 2 km fra højskolen, så det er en god ide at have en cykel med, til at komme frem og tilbage efter undervisningen, eller hvis du vil spille i weekenderne.

Hvis du er til Padel, så er du måske også interesseret i specialeidrætsfaget Ketchersport

Var du på udkig efter et ugekursus med Padel, så læs mere om vores korte kurser. 

Hvornår?

Padel kan vælges forårets 1. periode og efterårets 2. periode.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/