Interessefag

Ny hobby eller nye kompetencer

På Idrætshøjskolen Sønderborg vælger du selv dine fag iblandt et hav af muligheder, den dag, du starter på højskolen. Du har interessefag én gang om ugen – til gengæld en hel formiddag, hvor du kan fordybe dig i din nye interesse. Hvis du er på højskole et halvt år, så skal du vælge 2 interessefag i løbet dit højskoleophold. Du har ét interessefag i første periode og ét i den anden periode. Hver opmærksom på, at flere fag kun udbydes i den ene af perioderne.

Fagudbuddet ændrer sig løbende, da vi tager hensyn til årstid, undervisere og elevantal.
Vi bestræber os på, at alle får deres 1. prioriteter, men vi kan desværre ikke garantere det – derfor er din 2. og 3. prioritet også vigtig.

Sportsmassør

Strik

Førstehjælp

Pausen/Yoga

Musik

Brætspil

Navigation

Mad

Friluftsliv

Keramik

Bryggeri

Du kan godt selv

Her har du interessefag

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Se vores store udvalg af interessefag

Drømmer du om at få en ny hobby som du kan dele med dine mange kommende højskolevenner, så glæd dig til interessefagene, hvor du kan fordybe dig i en ny interesse. Du kan lære noget nyt, blive inspireret eller udvide dine kompetencer i faget. Du har dit interessefag en gang om ugen, men til gengæld en hel formiddag.

Når du starter på højskolen skal du vælge hvilket interessefag du ønsker i den første periode. Faglærerne vil præsentere fagene og der er mulighed for at stille spørgsmål til indholdet. Når du er halvvejs i dit højskoleophold skal du vælge et nyt interessefag, som varer resten af dit højskoleophold. På den måde vil der være nogen fag der kun bliver udbudt i sommerperioden imens andre fag kun bliver udbudt i vinterperioden. Du kommer således til at have to forskellige interessefag i løbet af dit højskoleophold.

Fagudbuddet ændrer sig løbende, da vi tager hensyn til årstid, undervisere og elevantal.
Vi bestræber os på at få alle 1. prioriteter, men vi kan desværre ikke garantere det – derfor er din 2. og 3. prioritet også vigtig.

Speciale idrætsfag

Idrætsfag

Almene fag

Interessefag

Fælles fag

Rejser

Linjer & kurser

Priser

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/