Idrætsfag

Se vores brede udvalg af idrætsfag

Du kommer til at dyrke idræt hver eneste dag på IHS, og de dage hvor du ikke har dit specialefag, har du i stedet dit idrætsfag. Det giver dig muligheden for at udvide paletten af det IHS kan tilbyde, så du oplever forskellige sider af dig selv i løbet af ugen.

Idrætsfaget har man to gange om ugen, og man har derfor lidt færre timer end man har til specialefagene, men stadig masser af mulighed for at udvikle sig inden for sin idræt og få nye oplevelser sammen med de andre på holdet. Når du starter på højskolen skal du vælge hvilket idrætsfag du ønsker i den første periode. Faglærerne vil præsentere fagene og der er mulighed for at stille spørgsmål til indholdet. Når du er halvvejs i dit højskoleophold skal du vælge et nyt idrætsfag, som varer resten af dit højskoleophold. På den måde vil der være nogle fag der kun bliver udbudt i sommerperioden, imens andre fag kun bliver udbudt i vinterperioden. Du kommer således til at have to forskellige idrætsfag i løbet af dit højskoleophold.

Fagudbuddet ændrer sig løbende, da vi tager hensyn til årstid, undervisere og elevantal.
Vi bestræber os på at få alle 1. prioriteter, men vi kan desværre ikke garantere det – derfor er din 2. og 3. prioritet også vigtig.

Fitness Performance

Beachvolley+

Håndbold

Fodbold

Svømning

Spikeball

Fysisk træning

Hobiecat

Padel

Futsal

Windsurf

Tennis

Kajak & MTB

 IHS 180

Yoga

Her har du idrætsfag

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag