Idrætsfag

Se vores brede udvalg af idrætsfag

Du kommer til at dyrke idræt hver eneste dag på IHS, og de dage hvor du ikke har dit specialefag, har du i stedet dit idrætsfag. Det giver dig mulighed for at udnytte hele paletten, af det IHS kan tilbyde og det giver mange forskellige muligheder for at dyrke idræt i en eller anden form i løbet af ugen. Forhåbentlig er der et eller flere af vores idrætsfag, som du er interesseret i.

Sport og højskole sammen med andre

Idrætsfaget har man to gange om ugen, og man har derfor lidt færre timer end man har i specialefagene, men stadig masser af mulighed for at udvikle sig inden for sin idræt og få nye oplevelser sammen med de andre på holdet. Når du starter på højskolen skal du vælge hvilket idrætsfag du ønsker i den første periode. Faglærerne vil præsentere fagene og der er mulighed for at stille spørgsmål til indholdet. Når du er halvvejs i dit højskoleophold skal du vælge et nyt idrætsfag, som varer resten af dit ophold. På den måde vil der være nogle fag der kun bliver udbudt i sommerperioden, imens andre fag kun bliver udbudt i vinterperioden. Du kommer således til at have to forskellige idrætsfag i løbet af dit højskoleophold.

Masse af muligheder

Alle idrætsfagene byder på en masse forskellige muligheder for kropslig udfoldelse, samt konkurrence og dyst mod kammeraterne. De forskellige fag udbydes på forskellige tidspunkter af året, i hhv. 1. og 2. periode – hvilken periode vil fremgå under hvert enkelt fag. Har du lyst til at dygtigøre dig i et fag du kender i forvejen, eller måske udfordre dig selv, ved at vælge et helt nyt idætsfag? Valget er dit.

Vi har mange spændende og sjove fag på programmet og vi elsker at kunne lære af hinanden. Kom og vær med!

Fagudbuddet ændrer sig løbende, da vi tager hensyn til årstid, undervisere og elevantal.
Vi bestræber os på at få alle 1. prioriteter, men vi kan desværre ikke garantere det – derfor er din 2. og 3. prioritet også vigtig.

Fitness Performance

Beachvolley+

Håndbold

Fodbold

Svømning

Spikeball

Fysisk træning

Hobiecat

Padel

Futsal

Windsurf

Tennis

Kajak & Klatring

 IHS 180

Yoga

Her har du idrætsfag

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag