Island

Rejse til Island

Som afslutning på forårsopholdet, altså i ugen efter at selve opholdet er afsluttet, kan du tilvælge en tur til Island sammen med dine højskolekammerater.

At rejse er at leve – og hvorfor ikke gør dette et af de smukkeste steder i verdenen, sammen med dine kammerater og undervisere fra højskolen? 

Rejs med til Island og oplev det fascinerende og uberørte landskab og se den smukke vulkanø. Vi kommer til at opleve brusende vandfald, gejsere, dampende varme kilder, stejle klipper som alt sammen danner rammen for vores tur til Island. 

Islandsturen er arrangeret som en adventuretur og du får mulighed for at mærke den totale stilhed, indånde den rene luft og smage verdens reneste vand.

Aktiviteterne varierer år fra år, men vi kommer med stor sandsynlighed til at:

  • White water rafte
  • Se nogle af verdens flotteste vandfald
  • Vandre over Eyjafjallajökull-gletsjeren
  • Bade i varme kilder
  • Overnatte i telt med fantastisk udsigt

Pris for turen, inkl. transport kr. 7-8.000,-

Se vores priser her

Forventet maks. antal deltagere på turen: 33 personer

Endelig tilmelding sker efter skitur i uge 6, på forårsopholdet.

Rejs til Island

Oplev den nordiske, europæiske østat, som ligger lige der, hvor Nordatlanten møder Ishavet. Rejs til Island og se det smukke land som hovedsageligt består af en højslette af sand og lava, bjerge og gletsjere, hvorfra en række gletsjerfloder løber mod havet. At rejse i Island er ganske enkelt en oplevelse, som bliver med at give og give. Islands smukke, frodige og vilde natur er ubeskrivelig.

Rejsen til Island ligger som sagt efter et forårsophold på IHS – Det er ikke et krav, at man som elev tager med på rejsen til island, men et tilbud til eleverne om at afslutte højskoleopholdet med at rejse sammen. 

 

Hvornår?

Island rejsen ligger i ugen efter forårsopholdet er afsluttet, som et tilvalg.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/