Rasmus Brohave x IHS

Rasmus Brohave besøger Idrætshøjskolen Sønderborg

Vi er stolte af, at vi har indgået et spændende samarbejde med den talentfulde YouTuber Rasmus Brohave, der i efteråret lagde vejen forbi os her på Idrætshøjskolen Sønderborg, for at skabe en helt speciel episode til den populære serie “Hvad kan jeg blive? – Højskole Special”. Rasmus Brohave er en af de første og største content creators i Danmark. Han har over 650.000 følgere spredt ud over sine respektive platforme. Han er mest kendt for sin YouTube-kanal, hvor han har 287.000 abonnenter. 

Gennem serien “Hvad kan jeg blive?” udforsker han forskellige institutioner og arbejdspladser for at give sit publikum et indblik i, hvilke muligheder der er, for at vælge forskellige karriereveje. Vi er beærede over, at være en del af denne serie og at Rasmus valgte netop IHS som destination, for en dag fuld af unikke oplevelser på vores højskole.

 

En dag på højskolen

På dagen skinnede solen over IHS. Rasmus oplevede den helt unikke atmosfære, som vores højskole er kendt for. Han udforskede kernen af IHS-værdierne og fulgte vores dedikerede elev, Anders, på en helt almindelig højskoledag. Sammen deltog de i en række aktiviteter, der afspejler vores mangfoldige idrætstilbud og vores fællesskab. Rasmus følte sig hurtigt som en del af fællesskabet på IHS.

Fra livlig fællesdans og en inspirerende morgensamling til en forfriskende sejlads og udfordrende klatring i vores Highrobebane. – Rasmus tog aktivt del i det hele. Han satte kursen på mountainbike-stierne og afsluttede dagen ved bålet med hjertelig fællessang, sammen med eleverne. En fantastisk dag, fyldt med oplevelser og fællesskab på IHS.

 

Efter at Rasmus Brohave har besøgt højskolen

En af Rasmus’ udtalelser imens han var her på IHS var “Altså at være på højskole sådan her, altså man hygger jo bare. – Det er jo ren hygge og man møder folk, klatrer og udfordrer sig selv. Altså det lyder virkelig som en reklame det her. – Det er det jo også. Men det er RET FEDT!” og jeg gad godt selv at have et halvt år fyldt med oplevelser og fællesskab her på IHS.

Tag et kig på dette spændende afsnit på YouTube og oplev Idrætshøjskolen Sønderborg sammen med Rasmus. Vi håber på, at du bliver inspireret og får lyst til, at tage del i vores unikke liv på højskolen. Vi giver dig, en fantastisk højskoleoplevelse med i din bagage. 
Velkommen til IHS, hvor du kan se frem til, at blive mærket for livet!

 

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/