Almene fag

Personlig udvikling og indsigt i din omverden

På Idrætshøjskolen Sønderborg vælger du selv dine fag iblandt et hav af muligheder, den dag, du starter på højskolen. Du har almene fag to gange om ugen – så du både opnår personlig udvikling og indsigt i din omverden. Hvis du er på højskole et halvt år, så skal du vælge 2 almene fag i løbet dit højskoleophold. 

Fagudbuddet ændrer sig løbende, da vi tager hensyn til årstid, undervisere og elevantal.
Vi bestræber os på, at alle får deres 1. prioriteter, men vi kan desværre ikke garantere det – derfor er din 2. og 3. prioritet også vigtig.

Vores natur

           

           

Ringe i vandet

           

           

Udsigt

Kulturklubben

Social Dynamics

Ledelsesakademi
Begyndere & Øvet

Around Politics

Mental Styrke

Filmland

Fokus

Gonzofilosofi

Kropskultur

Idrætsprojekter og frivillighed

Her har du alment fag

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Se vores brede udvalg af almene fag

Højskole handler om andet end idræt, og i de almene fag præsenteres en bred palet af alsidig fag der ikke nødvendigvis er relateret til idræt, men som kan bidrage til en bredere og dybere forståelse af dig selv og din omverden, imens du udvikler færdigheder og evner til at begå dig i samfundet.

I de almene fag vil du blive udfordret til at tænke kreativt og kritisk, og til at undersøge komplekse problemer og ideer på tværs af forskellige discipliner og perspektiver. Der er et bredt udvalg af emner i de forskellige fag, der skal pirre din lyst til at indgå i dialog med de andre elever.

Når du starter på højskolen skal du vælge hvilket idrætsfag du ønsker i. Faglærerne vil præsentere fagene og der er mulighed for at stille spørgsmål til indholdet, inden du træffer din beslutning.

Fagudbuddet ændrer sig løbende, da vi tager hensyn til årstid, undervisere og elevantal.
Vi bestræber os på at få alle 1. prioriteter, men vi kan desværre ikke garantere det – derfor er din 2. og 3. prioritet også vigtig.

Speciale idrætsfag

Idrætsfag

Alemene fag

Interessefag

Fælles fag

Rejser

Linjer & kurser

Priser

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/