Skitur i alperne

Ski og højskole

Hvert år tager alle elever på fælles skitur i Alperne.

De elever, der vælger Ski & snowboardlinjen, rejser afsted først og bagefter mødes hele skolen på destinationen, som i 2024 går til La Rosiere, i de franske alper. Området som er sammenhængende med det Italienske område La Thuile.

Eleverne indeles på mindre undervisningshold, svarende til deres niveau på h.h.v. ski/board.
Vi har i alt 6-7 dage på ski, hvor der vil være masser af undervisning og sociale workshops samt nogle højskoleaftner i løbet af ugen.
Eleverne bor i lejligheder, hvor de skal lave mad selv. I hver lejlighed får man tildelt kostpenge til indkøb af mad.

Det er forventet at man har tøj og udstyr til at være i sneen en hel dag. Vi er afhængige af vejret i.f.t programmet for ugen.

Det er obligatorisk at have hjelm på når vi står på ski/snowboard.

 

Nærmere info, når man ankommer på IHS eller gennem kontakt til jens@ihs.dk

 

Vores faste undervisere, samt dygtige danske instruktører sørger for undervisningen. Udover det fantastiske fællesskab med dine medstuderende, kan du også forvente at forbedre dit niveau af enten ski eller snowboard. Sammen får vi mange gode oplevelser, som vil styrke fællesskabet og skaber venskaber for livet.

Skituren er en obligatorisk rejse, der ligger på forårsopholdet, og den har en merpris på cirka 7.000 kr. inkl. transport, lejlighed, liftkort, undervisning og ski/snowboardleje.

Kan du ikke få nok af sneklædte bjerge, skiløb og snowboarding? Så kan du melde dig på ski- & snowboardlinjen. Se mere om faget her. Ski- og snowboardlinjen

 

Hvornår?

Skituren og Ski- og snowboard rejsen ligger begge på forårsopholdet.
Skituren er obligatorisk.

Oplev sneen

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/