Ski- og snowboardlinjen

Højskole på ski og snowboard

Er du vild med at stå på ski, og kunne du tænke dig at kombinere ski og højskole, så er et ophold på Idrætshøjskolen Sønderborg bestemt værd at tage i betragtning. Vi er ikke en dissideret skihøjskole, men vi har en kæmpe passion og gejst for ski og snowboarding. – og netop derfor kan du komme på skitur med os på Idrætshøjskolen Sønderborg. Hver forårsophold på Idrætshøjskolen Sønderborg tilbyder muligheden for at komme med på skitur. 

3 uger i alperne på ski med højskole

Vi tager afsted tre uger – altså hvis man vælger ski- og snowboardlinjgen – og det er altså noget af en skirejse. Vi besøger nemlig De Franske Alper. De Franske Alper er et helt fantastisk sted og en af de bedste lokationer for netop vores skirejse. Vi har flere gange besøg De Franske Alper og ved med sikkerhed at vi her kan få afprøvet nogle af de teknikere, uddannelser og gode oplevelser på vores skirejse, som vi gerne vil. 

Skirejser med Idrætshøjskolen Sønderborg

Det har altid været et stort tiltrækningsplaster, og vores unge mennesker er helt geniale. – Vi har både elever med som nærmest kun har kigget på et snowboard eller ski, og så har vi også elever med, som nærmest er født på et par ski. 

Mange har måske været på en skitur før, men at være på ski med højskole er noget ganske særligt – og det er tre uger som vi værner meget om. Vi gør vores bedste for at alle får en god skitur sammen med Idrætshøjskolen Sønderborg. At tage på skirejse med Idrætshøjskolen Sønderborg giver mange gode skioplevelser. 

Du kan vælge at tage vores skiinstruktøruddannelse – her kræver det at du har erfaring med skiløb. Denne uddannelse giver dig mulighed for at blive skiguide under et sabbartår eller andet. Altså er det en helt unik mulighed for at uddanne dig samtidig med at du oplever park, powder og pister. 

Skiunderviserne på højskolen

Idrætshøjskolen Sønderborg sender også et super hold af underviser på med elevernes skirejse. Disse undervisere sørger for at eleverne får den bedste skitur – fyldt med unikke oplevelser, en masse ski og snowboard og ikke mindst højskolestemning – det er også derfor ve betegner det som skihøjskole. Det er det bedste af to verdenen. Masser af Ski, masser af snowboard, gode mennesker – både elever og undervisere. Og så tager vi selvfølgelig højskolestemningen med hjemmefra og det kombineret med en skitur – det er en fin og fantastisk skirejse. – Fyldt med snakke, højskolesange, samvær og musik. 

Når vi kommer tættere på afrejse, taler vi om din skitur og pakkeliste. For at en pakkeliste til skitur er essentiel – særligt når vi skal afsted af flere omgange. Derfor er en huskeliste til vores skitur også essentiel. 

Endvidere skal du altså være opmærksom på at skiløb på vores skirejse kommer til at foregå udendørs, og at derfor er underlagt vores skitur og vejret luner i forhold til at gennemføre de planlagte aktiviteter. 

Se vores Linjer og kurser

Ski og snowboardlinjen

Dykkerkursus

Pris?

Prisen for ski- og snowboardlinjen, inkl. ture,
er ca. kr. 18.500,-

Prisen er ekskl. skileje, men inkl. den obligatoriske skitur samt ophold i lejligheder, rejse, liftkort, undervisning og kostpenge fra skolen.

Hvornår?

Ski- og snowboardlinjen kan vælges på forårsopholdet

Se vores koncept

Ski egen-færdighed

Snowboard egenfærdighed