Strik

Lær at strikke på højskole

At strikke på IHS tilbyder en mulighed for at udtrykke kreativitet og skabe noget unikt, hvadenten det er tøj, accessories eller udsmykning til højskoleværelset. Nyd den følelse af tilfredsstillelse, der følger, når man skaber noget med sine egne hænder, og bliv en del af strikkefællesskabet på højskolen.

  • Har du aldrig haft strikkepinde i hænderne?
  • Eller er det bare lang tid siden, og vil du prøve at strikke igen?
  • Kunne du tænke dig at blive bedre til det og få nye udfordringer?
  • Eller kunne du godt tænke dig at have god tid til at fordybe dig?

Alle kan være med til at strikke

At strikke på Idrætshøjskolen Sønderborg er både for dig der aldrig har haft strikkepinde i hånden – og til dig der er mere erfaren og ønsker nye udfordringer. Vi vil lægge op til at lave et “knit along” projekt, hvor vi alle strikker efter den samme opskrift, men samtidig er du også velkommen til at fortsætte eller begynde på et projekt, som du selv vælger. Uanset dit niveau, vil vi stå klar til at hjælpe og vejlede dig. Hvis du er interesseret i at udforske nye teknikker, vil vi også guide og støtte dig i det.

Højskolehygge og mere end strik

At strikke er en social aktivitet, hvor vi kan komme tættere ind på livet af hinanden. I løbet af formiddagen hygger vi os med vores strikketøj, får nogle gode snakke og en kop kaffe eller te. Vi vil facilitere nogle gode samtaler ved hjælp af samtalekort, samtalesaloner eller forskellige dilemmaer. Det kan omhandle stort som småt.

Afslappende aktivitet

At strikke er en beroligende aktivitet, der kan hjælpe med at reducere stress og angst. De gentagne, rytmiske bevægelser, kan have en beroligende virkning på sindet og hjælpe dig til at slappe af. Det er noget, alle kan få brug for en gang i mellem.

Bæredygtighed og miljøbevidsthed

I en tid hvor bæredygtighed og genbrug er i fokus, kan det at strikke være en måde at skabe personlige og holdbare genstande, der varer længere end masseproducerede varer. En god anledning til at leve en smule mere bæredygtigt og undgå at udskifte garderoben alt for ofte.

Hvornår?

Strik er et interessefag og kan vælges  i alle perioder.

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/