Udsigt

Udsigt – Styrk dine samtaleevner

Det hele handler om at blive en god samtalepartner – med nærvær, nysgerrighed og gode spørgsmål. Du bliver kastet ud i at tale med andre i alle mulige mærkelige og anderledes situationer og steder: I mørke, ryg mod ryg, i telefon, via brev, mens du svømmer eller løber og du kommer til at tale alene med et træ. Du bliver altså udsat for et hav af øvelser og møder forskellige mennesker, så du får en rygsæk, der er fyldt med ideer til at starte indholdsrige samtaler og bryde isen.

Bliv bedre til at:

Sige ”hej” til fremmede

Turde tale med nye mennesker

Kigge ud – i stedet for kun at kigge ind

Være nysgerrig på andre mennesker

Holde gang i spændende samtaler

Den gode samtale

I faget, springer vi over alle de vante spørgsmål og går direkte til samtalerne om alt det spændende, overraskende, sjove og svære – alt det der kan dukke op, når man falder i snak uden først at skulle putte hinanden i kasser. I bund og grund handler det om, at vi skal alt andet end at ”smalltalke”. Vi skal møde og samtale med hinanden og andre i ligeværd. I den gode samtale oplever du at gøre noget for andre, at spejle dig og bliver på den måde klogere på dig selv.

Mød inspirerende mennesker

Vi skal tale rigtig meget sammen, men vi skal også på ture ud af huset for at snakke med spændende, irriterende, anderledes, egoistiske, kreative, livskloge og inspirerende mennesker.

 Det betyder, at vi f.eks. skal:

  • Høre sandheden fra børn.
  • Blive klogere på andre unge mennesker, der lever et andet liv end os selv.
  • Lytte til erfaringerne fra de voksne.
  • Kigge tilbage i tiden med de ældre.
  • Kontakte mennesker I selv kunne være interesserede i at snakke med. Det kunne f.eks. være en bodybuilder, en handicappet, en lastbilchauffør, en hjemløs eller en asylansøger.

*Der tages forbehold for ændringer i programmet

 

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/