Dykkercertifikat

Dykkercertifikat og højskole

Som en af Danmarks førende idrætshøjskoler er vi glade for at kunne tilbyde vores elever, at de kan lære at dykke og opnå at få et dykkercertifikat. Overvejer du om du skal tage et dykkerkursus for at få et dykkercertifikat? Så læs med her – På Idrætshøjskolen Sønderborg kan du som elev vælge at deltage i et dykkerkursus og derved opnå et dykkercertifikat.

Vi har her på højskolen i  mange år samarbejdet med dykkerfirmaet Kingfish. Nogle af vores undervisere er uddannet dykkerinstruktører og sørger for at kurset bliver oprettet. – Kingfish gennemfører selve kurset. Vi bruger vores egen svømmehal og klasseværelser, og kører højest en time væk for at komme i det åbne hav, når vi  skal lave dykkerøvelser på dybere vand. 

PADI Dykkercertifikat – Få den bedste uddannelse i dykning

Dykkercertifikat har en pris på ca. 3000 kr. Prisen afhænger dog af hvor mange der tilmelder sig til at tage et dykkercertifikat. Har du allerede et PADI Open Water Certifikat, kan du udvide med PADI Advanced Open Water.
Her vil der være en lille prisreducering.

For at du kan få et dykkercertifikat her hos os på højskolen skal der dog være fire eller flere tilmeldte, da det ellers ikke er muligt for os, at eksekverer kurset som giver dig et dykkercertifikat.

PADI (Professional Association of Diving Instructors) er en international organisation, der er anerkendt som førende inden for dykkeruddannelsen. På Idrætshøjskolen Sønderborg tilbyder vi PADI dykkercertifikater, der giver dig de færdigheder og den viden, du har brug for til at dykke sikkert og effektivt. En PADI dykkercertificering er anerkendt over hele verden og åbner op for en verden af muligheder for dykkere. Med din PADI dykkercertificering kan du dykke hvor som helst i verden, og du vil have den nødvendige viden og erfaring til at udforske nye og spændende dykkersteder.

Dykning på rejserne med IHS

På vores rejser til Kreta og Tanzania/Zanzibar, har du mulighed for at bruge dine nye kompetencer.

Kreta dykker vi måske i nogle store smukke grotteagtige undervandsbjerge, hvor lyset er helt eventyrligt.

Zanzibar prøver vi den maritime nationalpark ved Mnemba Atoll for at se skildpadder, delfiner og variationen af de smukke koraller.

Ønsker du mere information om pris m.m. er du velkommen til at kontakte os.

Se vores Linjer og kurser

Ski og snowboardlinjen

Dykkerkursus

Hvornår?

Dykkerkurset kan vælges på efterårsopholdet

Pris?

PADI Open Water
Kursus og certifikat
ca. kr. 3.000,-

PADI Advanced Open Water
Kursus og certifikat
ca. kr. 2.800,-

Prisen afhænger dog af hvor mange der tilmelder sig.