Familiekurser

Sommerkurser på højskole

På Idræthøjskolen Sønderborg afholder vi i løbet af året, flere forskellige korte kurser, som fx familiekurser, golfkurser og dansekurser.  – Vi bestræber os på, at være en højskole for alle. Vi kører sommerkurser i løbet af juni, juli og august. Her består de fleste sommerkurser af højskole for familie. Hertil har vi fået et helt nyt efterårskursus, fordi vi ikke kan få nok af godt selskab og gode oplevelser med familier.

Familiekurserne er sjove, udfordrende og velegnet til enhver, som gerne vil nyde en uge sammen med familien. At være på familiekursus på IHS er en aktiv og anderledes måde at holde sommerferie på. Vi lover at I kommer til få oplevelser for hele familien og I får også lov at opleve den særlige højskoleånd. Vi sørger for et spændende, sjovt og underholdende program og vi lover at alle vores ansatte gør deres ypperste for at I får en dejlige oplevelse.

Højskole sommerkurser med børn i sommerferien

Trænger du til at holde sommerferie sammen med din familie, er du bedsteforældre, som gerne vil skabe nye, fantastiske oplevelser med dit barnebarn, så tag på familiekursus med dine kære. Vi sørger for at I både har mulighed for at lave noget sammen som familie, men der bliver også tid til aktiviteter hver for sig. På kurserne viser vi jer højskolelivet.

Tøv ikke med at tage din familie under armen og læn dig tilbage og nyd en fantastisk, oplevelsesrig og mindeværdig sommerferie på familiehøjskole i flotte Sønderborg. Tilmeldingen er åben, så skynd dig at vælg dit sommerkursus og få den fedeste sommer med din familie på IHS.

Magi i luften 

Uge 27 (30. juni – 6. juli 2024)

På Magi i luften får I en livsglad uge med nærvær, samvær og eftertænksomhed på IHS. Oplevelser med idræt, musik og samarbejde i et legende højskolemiljø gør, at du opdager helt nye sider af dig selv, dit barn og din familie i et nutidigt Danmark. Naturskønne omgivelser og de mange faciliteter giver fantasien frit spil. De voksne vil bl.a. have mulighed for at prøve kajak, fitness, mountainbike, klatring, refleksion, foredrag mv., mens børnene får nye oplevelser med musik, boldspil, tons, natur, vandaktiviteter, sang, dans og venskaber i et skønt fællesskab.

IHS 360 Familie 

Uge 29 (14. juli – 20. juli 2024)

Som navnet ”IHS 360 Familie” antyder kommer I hele vejen rundt og prøver så godt som alt, hvad IHS kan byde på af oplevelser. Dette gælder både Idræt, bevægelse og almene perspektiver. Du vil opdage helt nye sider af dig selv og din familie, nu hvor I er sammen på en ny måde. Kurset er tilrettelagt, så der er spændende aktiviteter både for børn, forældre og bedsteforældre. De naturskønne omgivelser og de mange faciliteter på idrætshøjskolen giver fantasien frit spil og åbner muligheder i et familiekursus, hvor alt kan ske.

Fantastisk Familiekursus 

Uge 30 (21. juli – 27. juli 2024)

Fantastiske oplevelser samlet på en uge, med idrætshøjskolens smukke omgivelser, unikke placering og utallige muligheder som udgangspunkt. Med et program som er tilrettelagt med spændende idrætsaktiviteter og fællesaktiviteter for både børn, forældre og bedsteforældre.
Børnene bliver sat sammen i jævnaldrende grupper og bliver mødt af top motiverende unge mennesker, som har været elever på Idrætshøjskolen, og derfor er eksperter i at lege og dyrke idræt, med IHS som omdrejningspunkt. Nye spændende oplevelser hver dag og masser af nye venner, er hvad børnene kan glæde sig til.

Sportsweek – FULDTEGNET

Uge 31 (28. juli – 3. august 2024)

Der venter store oplevelser med leg og idræt til lands, til vands og i luften. Det bliver et intenst familiekursus, med en dejlig blanding af idrætsaktiviteter, spændende foredrag, samt en masse samvær, samtaler og fællesskab i smukke rammer. Kurset er tilrettelagt med spændende aktiviteter for både børn, forældre og bedsteforældre. Der er mulighed for fordybelse i en sportsgren, som du måske længe har drømt om at afprøve, eller blot gerne vil blive bedre til.

Familiekursus i uge 42 

Uge 42 (13. oktober – 19. oktober 2024)

Fantastiske oplevelser samlet på en uge, med idrætshøjskolens smukke omgivelser, unikke placering og utallige muligheder som udgangspunkt. Du vil opdage helt nye sider af dig selv og din familie, nu hvor I er sammen på en ny måde. Kurset er tilrettelagt, så der er spændende aktiviteter både for børn, forældre og bedsteforældre. De mange faciliteter på idrætshøjskolen giver fantasien frit spil og åbner muligheder i et familiekursus, hvor alt kan ske.