Familiekurser

Magi i luften FULDTEGNET

Uge 26 (25. juni – 1. juli 2023)

På Magi i luften får I en livsglad uge med nærvær, samvær og eftertænksomhed på IHS. Oplevelser med idræt, musik og samarbejde i et legende højskolemiljø gør, at du opdager helt nye sider af dig selv, dit barn og din familie i et nutidigt Danmark med diversitet. Naturskønne omgivelser og de mange faciliteter giver fantasien frit spil. De voksne får mulighed for undervisning i kajak, fitness, mountainbike, klatring, krolf,teambuilding, refleksion, foredrag mv., mens børnene oplever musik, boldspil, natur, vandaktiviteter, sang, dans og venskaber i et forpligtende fællesskab.

IHS 360 Familie FULDTEGNET

Uge 28 (9. juli – 15. juli 2023)

Som navnet ”IHS 360 Familie” antyder kommer I hele vejen rundt og prøver så godt som alt, hvad IHS kan byde på af oplevelser. Dette gælder både Idræt, bevægelse og almene perspektiver. Du vil opdage helt nye sider af dig selv og din familie, nu hvor I er sammen på en ny måde. Kurset er tilrettelagt, så der er spændende aktiviteter både for børn, forældre og bedsteforældre. De naturskønne omgivelser og de mange faciliteter på idrætshøjskolen giver fantasien frit spil og åbner muligheder i et familiekursus, hvor alt kan ske.

Fantastisk Familiekursus FULDTEGNET

Uge 29 (16. juli – 22. juli 2023)

Fantastiske oplevelser samlet på en uge, med idrætshøjskolens smukke omgivelser, unikke placering og utallige muligheder som udgangspunkt. Med et program som er tilrettelagt med spændende idrætsaktiviteter og fællesaktiviteter for både børn, forældre og bedsteforældre.
​Børnene bliver sat sammen i jævnaldrende grupper og bliver mødt af top motiverende unge mennesker, som har været elever på idrætshøjskolen, og derfor er eksperter i at lege og dyrke idræt, med IHS som centrum. Nye spændende oplevelser hver dag og masser af nye venner, er hvad børnene kan glæde sig til.

Sportsweek FULDTEGNET

Uge 30 (23. juli – 29. juli 2023)

Der venter store oplevelser med leg og idræt til lands, til vands og i luften. Det bliver et intenst familiekursus, med en dejlig blanding af idrætsaktiviteter, spændende foredrag, samt en masse samvær, samtaler og fællesskab i smukke rammer. Kurset er tilrettelagt med spændende aktiviteter for både børn, forældre og bedsteforældre. Der er mulighed for fordybelse i en sportsgren, som du måske længe har drømt om at afprøve, eller blot gerne vil blive bedre til.