Familiekurser

Magi i luften FULDTEGNET

Uge 27 (3. juli – 9. juli 2022)

Med Magi i luften får I en livsglad uge med nærvær, samvær og eftertænksomhed på IHS. Oplevelser med idræt, musik og samarbejde i et legende højskolemiljø gør, at du opdager helt nye sider af dig selv, dit barn og din familie. Kurset er tilrettelagt med aktiviteter for både børn, forældre og bedsteforældre.

IHS 360 Familie FULDTEGNET

Uge 29 (17. juli – 23. juli 2022)

Som navnet ”IHS 360 Familie” antyder kommer I hele vejen rundt og prøver så godt som alt, hvad IHS kan byde på af oplevelser. Du vil opdage helt nye sider af dig selv og din familie, nu hvor I er sammen på en ny måde. Kurset er tilrettelagt, så der er spændende aktiviteter både for børn, forældre og bedsteforældre.

Fantastisk Familiekursus FULDTEGNET

Uge 30 (24. juli – 30. juli 2022)

Alle de mest fantastiske oplevelser samlet på en uge, med et program der er tilrettelagt med spændende aktiviteter for både børn, forældre og bedsteforældre – både sammen og hver for sig. Hver dag vil der således både være familieaktiviteter, voksenundervisning i idræt og almene fag, og børneaktiviteter med sport og leg.

Sportsweek FULDTEGNET

Uge 31 (31. juli – 6. august 2022)

Der venter store oplevelser med leg og idræt til lands, til vands og i luften. Det bliver et intenst højskoleophold, med en dejlig blanding af idrætsaktiviteter, spændende foredrag, der sætter fokus og perspektiv på aktuelle emner, samt en masse samvær og fællesskab i smukke rammer.