Familiekursus uge 42

Familiekursus i uge 42

Fantastiske oplevelser samlet på en uge, med idrætshøjskolens smukke omgivelser, unikke placering og utallige muligheder som udgangspunkt. Du vil opdage helt nye sider af dig selv og din familie, nu hvor I er sammen på en ny måde. Kurset er tilrettelagt, så der er spændende aktiviteter både for børn, forældre og bedsteforældre. De mange faciliteter på idrætshøjskolen giver fantasien frit spil og åbner muligheder i et familiekursus, hvor alt kan ske.

Idrætsoplevelser for alle voksne:

Hver dag skal de voksne vælge en af to idrætsaktiviteter:

  • Padel-tennis med intensitet eller Sjov fitness
  • Padel-tennis for nybegyndere eller Intens fitness
  • Mountainbike eller vandgymnastik
  • Kajak eller vandring

Der vil også være ”Idrætstilbud for hele familien” i løbet af ugen – Her vælger familien selv disciplin.

Almene/kulturelle emner:

Disse emner vil alle komme igennem på de 4 almene moduler. Man skal således ikke vælge fag. (Vigtigt: Vi tager forbehold for ændringer!)

  • Etiske dilemmaer
  • Livshistorier
  • Aktualitet
  • Højskolesangbogen

Børneaktiviteter:

Det er et forrygende team af vores tidligere højskoleelever på ca. 20-25 år, der tager sig af børnegrupperne. Børneaktiviteterne foregår mens de voksne har idræts- og almenfag. Aktiviteterne på børneholdene er designet til børn fra 5 til 15 år og at børnene skal klare sig selv ude på holdene. De endelige grupper afhænger af de tilmeldte børns alderssammensætning.

Børnene bliver ligesom de voksne udfordret på deres eget niveau i et alsidigt og kreativt program, som instruktørerne ivrigt præsenterer for dem. Der er fokus på glæde, alsidighed, holdfølelse og succesoplevelser.

Tema:

Hver dag er der planlagt fællesaktiviteter, som inkluderer alle i familien. Tematimerne lægger op til en masse fælles oplevelser f.eks. et adventurerace med teambuildingsøvelser, der opbygger relationer, træner kommunikation og vækker tillid. Temaet vil danne rammen for ugen, og børnenes alder bliver udgangspunktet for, hvilke elementer i temaet der bliver lagt vægt på, så det bliver meningsfuldt og muligt at leve sig ind i for alle.

Højskolefag:

Udover Idrætsfag, Almene/kulturelle fag & ”Tema-aktiviteterne” indeholder kurset bl.a. også morgensamlinger, foredrag, refleksion og fællesdans. Kurset er tilrettelagt med brede almene perspektiver. Om morgenen vil der være tilbud om løb, havbadning, svømmehal og sauna. Maden nyder vi i skolens spisesal morgen, middag & aften, og køkkenpersonalet har lovet at forkæle os i løbet af dagen.

Glæd jer til en fantastisk uge!

Hvornår?

Uge 42 (13. oktober – 19. oktober 2024) 

Ankomst:
Søndag d. 13. oktober 2024
kl. 15.45-17.00.

Det er vigtigt at I ankommer i dette tidsrum!

Afrejse:
Lørdag d. 19. oktober 2024
kl. 10.00

Se eksempel på ugeskema her

Priser

Kursuspris pr. person
Voksne:

Dobbeltværelse m. bad på værelset kr. 5.600,-

Børn:
0 – 2,9 år: kr. 2.250,-
3,0 – 11,9 år: kr. 3.350,-
12,0 – 16,9 år: kr. 3.750,-

Tillæg – Specialkost:
Voksne 300 kr. – Børn 200 kr.

Prisen inkluderer logi, forplejning, komplet sengelinned samt to håndklæder, undervisning, udflugt, foredrag og brug af skolens faciliteter.
Medbring gerne et ekstra badehåndklæde.

Værelser
Indkvartering sker fortrinsvis på dobbeltværelser. Er man en familie på 3 personer, skal der påregnes indkvartering på samme værelse med en madras på gulvet.
Oplys hvis du har brug for en baby-rejseseng.

Betalingsbetingelser

Kontakt

Kursusleder:
Tobias Bang
Mail: tobias@ihs.dk 

Spørgsmål til tilmelding?

Kontakt os på:
Tlf.: 7442 1848
Mail: admin@ihs.dk

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/