GOLF SÆSONAFSLUTNING

MATCHTUR - REJSEUGE 

Uge 37 (12. - 18. september 2021)


Fuldtegnet

Spil 6 x golf, 3 runder på Nordeuropas golfperle Schloss Lüdersburg. Med 2 meget forskellige fantastiske bane Old course og Lakes course! Et kvalitativt matchturs program og det absolut bedste af højskolelivet!

 

Matchtur – Rejseugen var fuldtegnet med 24 kursister i både 2019 og 2020. Med de yderst positive tilbagemeldinger vi får, glæder vi os over igen i 2021 at præsentere et lignende produkt!

 

Vi laver årets sidste golfuge uden for højskoleloven, med helt frie rammer. Alligevel vægter vi traditionelle højskole-seancer. Simpelthen fordi tidligere kursister peger på at det gør forskellen!

 

De 3 første døgn i det Sønderjyske har vi pakket et super program, med det bedste fra årets ugekurser; 3 x golf på Sønderborg, Benniksgaard og Nordborgs golfbaner. Lækker mad, delikatesse oplæg, svømmehal, sauna, massage tilbud, course management oplæg, højskole-seancer med sang, fortælling og perspektivering samt naturligvis hygge i baren!

 

Onsdag morgen fortsætter vi fælles i bus til Schloss Lüdersburg; https://www.schloss-luedersburg.de/. Der byder vi på: 3 x 18 huller på Old course / Lakes course, tilbud om 9 hullers ekstra individuelle udfordrings matcher, samt en lille social ”Gin-par-sceamble afslutningsmatch”-blev den vist døbt i 2020 ! Samt tilbud om korte clinics, mere god højskole og masser af hygge!

 

Vi spiller 3 til 4 runder gennemgående stableford turnering, kombineret med forskellige sociale matcher og naturligvis løbende i de små obligatoriske; nærmest flaget, længste drive, m.fl. Små daglige præmie seancer og en større til festaftenen fredag.

 

-Ugens spilformer og ”IHS-regler” gennemgås på velkomst og info møderne. Vi anbefaler et max hcp. på 36 for både mænd og kvinder. Damer spiller fra rød/tee 50. Herre: Hcp. 24 og 35,9 fra blå/55 og herre under hcp. 24 fra gul/tee 58.

 

Match- og kursusleder er Søren Eilby Hansen.

Søren er kursusleder på 10. sæson på IHS. Han har arbejdet med Golf på Club La Santa siden 2001. Han har arbejdet som Matchtursleder på sommerskolerne i Oure. Søren er GTU uddannet ved Dansk Golf Union og har arbejdet frivilligt for DGU fra 2004 til 2015.

 

Kenneth C. Pedersen, Kursuschef på IHS og en vigtig del af alle golfkurser på IHS.

”Jeg elsker at spille klaver til fællessang og synes det er livsbekræftende at synge med alle vores kursister”! Glæd jer til fællessang og livsperspektiverende ord om sangene og aktuelle emner.

 

Kurset er tilrettelagt uden statstilskud. 

PRISER

Kursuspris pr. person

Voksne: 

Dobbeltværelse m. bad på værelset kr. 6.995,- 

Eneværelse m. bad på gang
 kr. 7.995,- (OPTAGE
T).

        

Tillæg - Specialkost:

Glutenallergi-kost,
vegetar-kost eller lign. 300 kr.

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, komplet sengelinned samt et lille håndklæde, som ligger på sengene ved ankomst, undervisning, udflugt, foredrag og brug af skolens faciliteter.

Det vil være en god idé at medbringe et ekstra badehåndklæde til brug i svømmehal eller ved strand.

Betalingsbetingelser

DATO

Ankomst:

Søndag d. 12. september 2021

kl. 13.00.

Afrejse:

Lørdag d. 18. september 2021

kl. 12.00 - 12.30

Se ugeprogrammet her

GENERELT

Tilmelding:

Ved tilmelding skal der oplyses følgende: Navn, 

adresse, post nr., by, tlf, mail, person. nr. (de første 6 cifre), allergier samt navn og person nr. (de første 6 cifre) på deltagere man booker til.

Afbud:

Ved afbud med mere end en måned til kursusstart tilfalder 40% af depositum højskolen.

Restbeløbet/det fulde kursusbeløb betales cirka en måned før kurset.

Ved afbud med mindre end én måned til kursusstart tilfalder   hele beløbet højskolen.

 

Vi anbefaler, at alle tegner en afbuds-/afbestillingsforsikring ved eget forsikringsselskab.

 

 

Vi tager forbehold for ændringer.

KONTAKT

Kursusleder: Søren Eilby Hansen

Tlf.: 2015 3023

Mail: 

Soren.hansen6@hotmail.com

Spørgsmål til tilmelding?

Kontakt os på:

Tlf.: 7442 1848

Mail: info@ihs.dk