GOLF & HØJSKOLE

Forårsgolf for Alle – ”Bo på golfbanen”


I forårsugerne har vi fokus på alle golf spillets herlige facetter både på og udenfor banen.
Vi starter undervisningen mandag med en spændende clinic for alle med PGA Pro Thor Andersen. Tirsdag og torsdag formiddag fortsætter vi med 2 x 2 timers undervisning i mindre grupper af max 8 kursister, hvor vi kommer med individuelle råd til udvikling af dit golfsving. Vi tilstræber at du får samme underviser begge formiddage og underviser dig i alt fra putning til indspil, chip, pitch og bunkerslag, til jernslag, køller og driver.

I forårsugerne fokuserer vi også på course management, du vil blive opfordret til at implementere nogle spændende introduceret ”værktøjer” i dit spil, for at opnå stabilitet og et højere bundniveau i dit golfspil.

Undervisningen tilrettelægges i samarbejde med PGA Pro Thor Andersen, Sønderjyllands golfklub, PGA Pro Rene Haahr Clausen, Benniksgaard Golfklub og PGA pro Troels Thybo, Sønderborg golfklub.

Kommer du som begynder på vores forårskurser, er du naturligvis meget velkommen, og vi har et godt inkluderende forløb til dig. Ellers er min anbefaling at kigge på ugerne 17, 18, 26 og 32 hvor vi har ekstra fokus på begyndere.

Golfbanerne; Vi spiller 4 runder golf (med mulighed for en 5.)
Mandag starter vi i Sønderjyllands Golfklub, i folkemunde den bedste golfbane i Sønderjylland. Tirsdag og fredag er vi i Benniksgaard Golfklub, hvor vi bor, en af Danmarks smukkest beliggende golfanlæg lige ned til Flensborg Fjord. Torsdag går turen til Sønderborg Golfklub, en god og altid velplejet golfbane, beliggende ved historiske Augustenborg. Onsdag er egentlig din golffridag, men vi hjælper gerne med at booke en ekstra tee tid på f.eks. Nordborg Golfbane, en hyggelig golfbane og klub, som bestemt er et besøg værd.

IHS højskoleliv og NYT samarbejde med Benniksgaard Hotel og Anneks.
Traditionelle højskoleseancer med sang, fortælling og perspektivering indgår naturligvis i ugens program. Kenneth C. A. Gars er vores ”Verdenskendte højskolemand i Sønderjylland”, han indtager ”klaveret og scenen” 1 morgensamling og hele 3 højskoleaftener.

Vi har store forventninger til vores nye samarbejde med Benniksgaard Hotel og Anneks. Vi bor hyggeligt på Benniksgaard Anneks, med eget IHS/Golf fællesrum til bl.a. morgensamlinger og højskoleaftener. Her har vi også vores ”egen lille bar” med yderst rimelige priser.

Vi bliver bespist lækkert og hyggeligt på Benniksgaard Hotel/golfrestaurant, alle morgener med en lækker buffet, 2 dejlige frokoster, samt 2 aftener med 2 x 2-retters menu.

Vi bor lige ud til et af Danmarks smukkest beliggende golfanlæg med en unik golfbane i et naturskønt, kuperet og delvist fredet område lige ned til Flensborg Fjord. Benniksgaard har ligeledes en rigtig god Proshop med et behageligt værtspar Sara og PGA Pro Rene Haahr Clausen, han indgår i vores trænerteam.  Overvejer du nyt golfudstyr, fitting, ekstra træning, eller blot vil forkæle dig selv i shoppen, så er du også i den henseende i rigtig gode hænder på Benniksgaard.

Benniksgaard Hotel ligger tæt på den dansk/tyske grænse med mange spændende historiske seværdigheder og oplevelser i nærheden, som Historie center Dybbøl, Gråsten Slot og Mindelunden ved Broager kirke, bl.a. derfor er onsdag dag til fri disposition.

Der er fri parkering ved Benniksgård inkl. ladestandere til el-biler.     

Et spændende tilbud onsdag eftermiddag på Benniksgaard Anneks
På flere opfordringer fra tidligere kursister tilbyder vi en golfrelateret fysiske træningssession. Vi kommer med vores bud på golfrelaterede fysiske træningsøvelser for vores coremuskler, som giver et bedre udgangspunkt for golfsvinget. Dette introduceres på morgensamlingen tirsdag.

Højskoleaftener på Benniksgaard Anneks og på IHS.

Mandag: Præsentation af højskolesangbogen, sang, fortælling og perspektivering.

Tirsdag: Et smagfuldt ginoplæg, vi får besøg af Sønderborg Distillery.

Onsdag: Vi byder velkommen på Idrætshøjskolen Sønderborg til en herlig højskoleaften, med rundvisning, aftensmad på skolen, Vild med dans for golfspillere og en afsluttende højskole sangaften. Hele aftenen i selskab med Kenneth C. A. Gars.

Torsdag: En hyggelig afslutningsaften med god mad, sange, portvinsindlæg og godt samvær.

​Vi glæder os til at tage rigtig godt imod alle til Golf & Højskole med og på IHS i 2024.

 

Tilbud om ankomst søndag
fra ca. kl. 15.00

Kontakt Benniksgaard direkte for dette tilbud.

Oplys, at du er med IHS Golf.

Dobbeltværelse 975,- kr.
Enkeltværelse 675,- kr.
Inkl. morgenmad.

Hvornår?

Uge 20 (13. – 17. maj) FULDTEGNET

Uge 22 (27. – 31. maj)
FULDTEGNET

Ankomst:
Mandag kl. 11.00

Afrejse:
Fredag kl. 15.30

Se ugeprogrammet uge 20 her

Se ugeprogrammet uge 22 her

Priser

Kursuspris pr. person
Dobbeltværelse
kr. 6.095,-

Enkeltværelse
kr. 6.695,-

Kurserne er tilrettelagt uden statstilskud.

Kursusprisen inkluderer kost og logi, undervisning, og alle greenfee.

Det eneste du skal sørge for, er frokost onsdag, samt drikkevare.

 

Kontakt

Kursusleder:
Søren Eilby Hansen

Spørgsmål vedrørende kurserne
på tlf.: 20 15 30 23 
eller på mail: golf@ihs.dk

Generelle Spørgsmål til
IHS kan ske på
Tlf.: 74 42 18 48
eller på: info@ihs.dk

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/