GOLF & HØJSKOLE

Golf, vintertræning og seniorliv på IHS

Vores NYE golf og højskolekursus i uge 35, 2024 er for alle. Vi skal naturligvis spille en masse god golf, på 4 meget forskellige baner og nyde frokoster i den skønne natur i golfklubberne.  

Det vi også vil have fokus på, er noget så banalt som TID, vi vil prioritere mere tid i programmet til fordybelsen i golfen, ikke kun i spillet på banen men nu sommeren og golfsæsonen så småt går på hæl, vil vi have fokus på en god golfrelateret vintertræning.

I programmet har vi både praktiske golfclinics i golfklubberne. Så kommer vi med vores bud på golfrelaterede fysiske træningssessions for primært vores coremuskler, til gavn for hele bevægeapparatet, i form af fysiske træningsøvelser, mobilitetstræning, smidighedstræning og balancetræning. Som giver os et bedre udgangspunkt for stabilitet og ”lethed” i vores golfsving. Træningssessions du bør lave året rundt, primært vinterhalvåret

Golfclinics og vintertræning tilrettelægges i samarbejde med PGA Pro’erne Thor Andersen, Sønderjyllands Golfklub og Troels Thybo, Sønderborg Golfklub.

Golfbanerne; Vi spiller 4 x 9 huller golf i løbet af ugen
Mandag starter vi i Sønderjyllands golfklub, i folkemunde den bedste golfbane i Sønderjylland. Tirsdag og torsdag besøger vi Nordborg og Sønderborg, vores 2 gode og hyggelige golfklubber på Als. Onsdag går turen til Benniksgaard, en af Danmarks smukkest beliggende golfanlæg ned til Flensborg Fjord.

IHS Højskoleliv
Traditionelle og alment dannende højskoleseancer, interessante, inspirerende oplæg, gode højskolesange morgen og aften, fortælling og perspektivering er vigtige elementer i højskolelivet. Morgensvømning i svømmehallen, en frisk tur i havet via den lækre badebro, saunabesøg, en runde frissbee-golf i parken, samt hygge og samvær i golfbaren er ligeledes vigtige elementer for helheden på et højskoleophold på IHS.

Morgensamlinger
Hver morgen, efter morgenmaden, samles vi til morgensamlinger, som er en vigtig del af højskolelivet på IHS, med sang, fortælling, aktuelle indlæg og perspektivering.

 

Onsdag Eftermiddag
Onsdag eftermiddag er din mulighed for en fri eftermiddag, puste ud, slappe af og lade op til resten af ugen. Vi har naturligvis gode forslag, hvis du ønsker til en aktiv eftermiddag. Det kan være en frisbeegolf runde i parken, en gåtur ved havet ind til Sønderborg Slot, besøge historie center Dybbøl eller en strandtur ved den dejlige badebro lige ved IHS.

Aftenens arrangementer
Aftenerne på IHS er både spændende, alsidige og lærerige. Hver aften inden kaffe, sang og fortælling, byder vi på motiverende arrangementer og foredrag:

  • Præsentation af højskolesangbogen, sang, fortælling og perspektivering.
  • Besøg fra Sønderborg Distillery, hører deres historie og smage forskellig lokal gin.
  • Sønderjyllandshistorie; et spændende foredrag om grænselandet vi befinder os i.
  • Hyggelig afslutningsaften, 3-retters menu, gode sange, indslag og socialt samvær.

Mad og Drikke
Morgen- og aftensmaden samt brunch fredag nydes på IHS. Alle frokoster nydes i golfklubberne. Vores søde køkkenteam lover at forkæle os lidt ekstra i golfugerne. De bruger primært gode danske lokale økologiske råvarer og håndterer evt. specielkost. Golfbaren på IHS byder på speciel øl og gode vine, til yderst rimelige priser. Der vil altid som minimum være vand på bordene til alle frokoster og aftensmåltider. Vi sørger ligeledes for kaffe, dag og aften + frugt/sødt.

Vi glæder os til at tage godt imod alle til Golf & Højskole på IHS i sommeren 2024

PÅ VORES NYE KURSUS

prioritere vi mere tid i programmet til fordybelsen i golfen, ikke kun i spillet på banen                                                                                                                                                                                                                    

Hvornår?

Uge 35 (26. – 30. august)

Ankomst:
Mandag kl. 11.30

Afrejse:
Fredag kl. 11.30

Se ugeprogrammet her

Priser

Kursuspris pr. person

Dobbeltværelse m. bad og toilet på gang kr. 4.595,-

Dobbeltværelse m. bad og toilet kr. 5.095,- 

Enkeltværelse m. bad og toilet på gang kr. 5.095,-

Kurset er tilrettelagt med statstilskud. 

Kursusprisen inkluderer kost, logi, undervisning, og alle greenfee.

Det eneste du skal sørge for,
er drikkevare.

 

Kontakt

Kursusleder:
Søren Eilby Hansen

Spørgsmål vedrørende kurset
på tlf.: 20 15 30 23 
eller på mail: golf@ihs.dk

Generelle Spørgsmål til
IHS kan ske på
Tlf.: 74 42 18 48
eller på: info@ihs.dk

 

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/