Beachvolley- og Padelcamp

IHS Beachvolley- og Padelcamp

Beachvolley- og Padelcamp på Idrætshøjskolen Sønderborg er for dig der ønsker at udvikle dit spil til et højere niveau. Det er en aktiv ferie, hvor du vil lære et hav af nye mennesker at kende. Vores beachvolley og Padelcamps henvender sig både til dem, der allerede holder af deres sport, men også til dem der aldrig har prøvet beachvolley eller padel før, og vil lære sporten bedre at kende. Glæd dig til en aktiv uge, hvor du bliver en bedre spiller, møder nye spændende mennesker samt får en oplevelse for livet. Og nej, du behøver ikke have makker hjemmefra for at kunne deltage på vores camps. Du skal vælge mellem enten Beachvolley eller Padel i undervisningstimerne, som du har hele ugen, men der er også mulighed for at spille det andet i de valgfrie moduler.

Om Beachvolley-undervisningen:

Du vil gennem træningen udvikle dig som beachvolleyspiller – dit tekniske niveau højnes, din fysik forbedres, og din taktiske forståelse udvikles. Det sker gennem en sjov, udfordrende og intensiv træning, som indeholder:

  • Teknisk træning på alle niveauer

  • Taktisk træning – angreb og forsvar

  • Spilforståelse – placering på banen

  • Udvikling gennem sjove småspil, sekvenser og kamptræning.

Vi indarbejder alle tekniske elementer gennem varierede øvelser og spil, så du bliver teknisk velfunderet, samtidig med at du får indsigt i opbygning af tekniktræning.

Med vores 8 faste baner på IHS, har vi et af landets absolut bedste beachvolleyanlæg – med beliggenhed midt i skolens smukke park og kun 75 meter fra havet. For at sætte den helt rigtige beachvolleystemning, har vi et permanent udendørs musikanlæg, som kan spille hele beachområdet op. Beachanlægget ligger i en fordybning i landskabet, som afskærmer effektivt for vinden.

Beachvolleyundervisere:

Peter Lyø og Team

Peter Lyø, som står i spidsen for beachvolley undervisningen, er tidligere landstræner og absolut den mest rutinerede elitetrænere på den danske beachvolleyscene. Peter Lyø har desuden afholdt succesfulde beachvolleycamps siden 1999.

Om Padel-undervisningen:

Du vil gennem træningen udvikle dig som padelspiller – dit tekniske niveau højnes, din fysik forbedres, og din taktiske forståelse udvikles. Det sker gennem en sjov, udfordrende og intensiv træning, som indeholder:

  • Teknisk træning på alle niveauer
  • Taktisk træning – angreb og forsvar
  • Spilforståelse – placering på banen
  • Udvikling gennem sjove småspil, sekvenser og kamptræning.

Der vil være forskellige workshops, hvor der vil sættes særligt fokus på en teknisk eller taktisk finesse. F.eks. Bandejra/vibora, Kicksmash, Læs væggene, defensiv og lob, chiquitas mfl.

Det er også vigtigt at få spillet en masse kamp, hvor du kan anvende de nye færdigheder i kampsituationer. Imens alt der her sker, så skal vi hygge os uden om banen, for spilleglæden og fællesskabet er centrale værdier hos os. Der vil være to træningspas om dagen i Padel Club Sønderborgs center, der er blandt Danmarks største centre – Èt om formiddagen og ét om eftermiddagen. Derudover er der teori enkelte aftener.

Padelundervisere:

Emil Okkels og Team ( nykåret bronze vinder ved EM i padel )

 

Fritid på Idrætshøjskolen

Idrætshøjskolen Sønderborg rummer et hav af muligheder, hvis man kan lide at være aktiv. Udover undervisningen i Beachvolley eller Padel, så vil der også blive rig mulighed for at udnytte alle højskolens øvrige idrætsfaciliteter i forbindelse med de forskellige aktivitetstilbud. Tidligere højskoleelever tilbyder at campdeltagerne kan få en tur i kajak/Sup, på mountainbiketur i skoven eller prøve klatrevæggen. Derudover er der flere idrætshaller, et styrketræningslokale, en svømmehal og så ligger stranden lige op til skolens grund.

Onsdag eftermiddag er der arrangeret opvisningskampe på højeste niveau, hvor campens undervisere bliver udfordret.

Aftenerne vil variere mellem teoriundervisning og hyggeligt højskolesamvær med brætspil, bålhygge og caféaften. Læs mere i skemaet.

Praktisk information:

Campen er i samarbejde med LYØ Beach Camp

Minimumsalderen for at deltage i Beachvolley- og Padelundervisningen er 15 år.

Måltiderne serveres i højskolens spisesal. Der er mulighed for at tilvælge specialkost og der tages hensyn til allagener. Derudover vil der være kaffe/the og mulighed for at købe øl/vin/vand i baren om aften.

Indkvartering foregår som udgangspunkt på dobbeltværelser med bad på gangen. Pris: 3999,- kr.

Der er mulighed for at bo på soloværelse for et ekstragebyr på 1000,- kr.

Der gives rabat på kr. 1000,- hvis man er 18 år eller yngre.

Hvornår?

Uge 26 (23. juni – 27. juni 2024)

Ankomst:

Søndag kl. 13.00

Afrejse:

Torsdag kl.16.00

Se ugeprogrammet her

FULDTEGNET PADELCAMP

Priser

Kursuspris pr. person:

Dobbeltværelse m. bad på gangen kr. 3.999,- 

Enkeltværelse m. bad på gangen kr. 4.999,-

Dagskursist kr. 3.749,-

Der gives rabat på kr. 1000,- hvis man er 18 år eller yngre.

Specialkost:
Tillæg pr. kursist 300 kr.

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, komplet sengelinned samt et lille håndklæde, undervisning, udflugt, foredrag og brug af skolens faciliteter.

Det vil være en god idé at medbringe et ekstra badehåndklæde til brug i svømmehal eller ved strand.

 

Kontakt

Kursusleder:

Peter Lyø
Mail: plyo@mail.tele.dk

Spørgsmål til tilmelding?

Kontakt os på:
Tlf.: 7442 1848
Mail: admin@ihs.dk

 

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/