Padel & højskole

Padel og højskole

Kurset er for dig, som ønsker at blive bedre til at spille Padel, men som samtidig prioriterer fællesskaber og det sociale sammenhold rundt om banen. Der vil være to træningspas om dagen i Padel Club Sønderborgs center, der er blandt Danmarks største centre.

Uanset om du er begynder eller erfaren, er der noget nyt at lære. Der vil derfor være masser af praktiske øvelser, småspil, lege og videofeedback, der er med til at forbedre dine færdigheder og styrke din evner på banen, uanset hvilket niveau du er på. Vi dykker ned i forskellige spiltaktikker og strategier, der kan hjælpe dig med at forbedre din spillestil. Vi vil fokusere på positionering, samarbejde med din partner og læsning af modstanderens spil. Det er også vigtigt at få spillet en masse kamp, hvor du kan anvende de nye færdigheder i kampsituationer. Imens alt der her sker, så skal vi hygge os uden om banen, for spilleglæden og fællesskabet er centrale værdier hos os.

Der er mulighed for at vælge sig på workshops, hvor der vil sættes særligt fokus på en teknisk eller taktisk finesse. F.eks. Bandejra/vibora, Kicksmash, Læs væggene, defensiv og lob, chiquitas mfl.

Der vil desuden være inspirerende oplæg om fysisk træning, skadeforebyggelse og mental træning, som alt sammen bidrager til, at du kommer hjem igen som en mere komplet spiller med en masse gode oplevelser i bagagen.

Det er ikke det hele, der handler om Padel. I løbet af ugen vil der være morgensamlinger, foredrag, fællessang og sociale aktiviteter, hvor vi skifter perspektiv, samt mulighed for at benytte højskolens fitnessfaciliteter og svømmehal, hvis man da ikke hellere vil tage sin morgendukkert ved stranden, der ligger 100 meter fra højskolen.

Man kan tilmelde sig alene eller tage af sted som en gruppe.

Niveau

Ved tilmelding skal du angive om du ser dig selv som:

Nybegynder / Begynder

Jeg har ikke erfaring med spillet eller er blevet kort introduceret til grundslagene, så jeg kan måske slå forhånd og baghånd. Jeg er måske en smule bekendt med bagvæggen, men den driller stadig. Jeg har brug for hjælp til at scoresystemet, men er ellers parat til at spille kampe.

Letøvet

Jeg kan udføre størstedelen af de grundlæggende slag. Jeg kan slå forhånd og baghånd og har kendskab til brug af forskelligt spin. Jeg kan delvist klare mig ved nettet – det er dog ikke altid, at jeg lige har det rigtige greb. Og jeg mangler stadig at blive rigtig gode venner med væggene i forsvarsspillet. Jeg har lært at bruge lobbet i mit spil. Samtidig kan jeg veksle mellem offensive og defensive positioner på padelbanen.

Øvet

Jeg er blevet komfortabel i mange af spillets facetter. Jeg kan forsvare mig med brug af væggene. Jeg er i stand til at kunne vinde nettet fra modstanderne, hvor jeg kan styre mine flugtninger og spille over hovedet. Jeg kender til forskellen på brug af smash og bandeja og er i stand til at kunne veksle mellem de to slag alt efter spilsituationen og min placering på banen.

 

Indkvartering og bespisning

Vi holder til og overnatter på Sønderborg Idrætshøjskole, hvor måltiderne også serveres. Der er mulighed for at tilvælge specialkost og der tages hensyn til allagener.

Praktisk information:

Medbring masser af sportstøj, Padelbat (mulighed for at låne), badetøj til svømmehallen.

Der modtages et deltagerbrev seneste en måned før kursusstart, hvor de sidste informationer fremgår.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Hvornår?

Uge 49 (4. december – 8. december 2024)

Ankomst:

Onsdag kl. 17.00-17.45

Afrejse:

Søndag kl. 19.00

Se ugeprogrammet her

Priser

Kursuspris pr. person:

Dobbeltværelse m. bad på værelse kr. 3.899,- 

Enkeltværelse m. bad
på værelset kr. 5.099,-

Dagskursist kr. 3.649,-

Specialkost:
Tillæg pr. kursist 300 kr.

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, komplet sengelinned samt et lille håndklæde, undervisning, udflugt, foredrag og brug af skolens faciliteter.

Det vil være en god idé at medbringe et ekstra badehåndklæde til brug i svømmehal eller ved strand.

Priser

Kursuspris pr. person:

Dobbeltværelse m. bad på værelse kr. 3.899,- 

Enkeltværelse m. bad på værelset kr. 5.099,-

Dagskursist kr. 3.649,-

Specialkost:
Tillæg pr. kursist 300 kr.

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, komplet sengelinned samt et lille håndklæde, undervisning, udflugt, foredrag og brug af skolens faciliteter.

Det vil være en god idé at medbringe et ekstra badehåndklæde til brug i svømmehal eller ved strand.

Kontakt

Kursusleder:

Peter Lyø
Mail: plyo@mail.tele.dk

Spørgsmål til tilmelding?

Kontakt os på:
Tlf.: 7442 1848
Mail: admin@ihs.dk

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/