IHS BLOG

...elevfortællinger...

Det er svært at forestille sig, hvad et højskoleophold egentlig er og hvilke mennesker der kommer til at blive en del af dit liv mens du er på højskole... 

Fællesskabet på en højskole er ubeskriveligt - det skal opleves - ikke desto mindre er fællesskabet opbygget af individer der kommer med hver sin baggrund. Med bloggen prøver vi at give dig et indblik i den mangfoldighed af spændende personligheder, der venter dig på IHS, gennem inspirerende fortællinger fra vores nuværende elever...

Selvstændig sportsmassør som studiejob

Startskuddet

På mit ophold på IHS fik jeg mange ting - venner for livet, mange sjove minder, færdigheder og ikke mindst muligheden for at tage det hele med videre. IHS var startskuddet til flere idéer, heriblandt at starte egen virksomhed. Da jeg kom hjem fra IHS gik der ikke længe før jeg gik i gang. Jeg havde fået så meget på højskolen, som jeg gerne ville give videre. Derfor begyndte jeg at undersøge, hvad der skulle til. Jeg startede i det små og kort tid efter var jeg registreret med CVR-nummer, havde tegnet erhvervsforsikring, købt briks og olier, samt lavet en Facebook side. ”Lyngby Sportsmassage” blev officielt og jeg blev både virksomhedsejer og medarbejder i min egen virksomhed.

I april var jeg med Lyngby Svømmeklubs førstehold til Danish Open - et vigtigt og stort internationalt stævne afholdt på Bellahøj Svømmestadion. Her fik svømmere løsnet godt op i muskulaturen, samt blev klar til deres næste løb. Det var en super fed oplevelse at være med Lyngby Svømmeklub til Danish Open og være med til at øge muligheden for at atleterne kunne præstere optimalt!

Min uddannelse til sportsmassør på IHS gav mig mod på mere. Det gav mig mod til at turde. Mod til at gøre det, der skulle til. Mod til at forsætte. Nu kører jeg rundt med eget firma og er med til at gøre en forskel for dem omkring mig. IHS er ikke bare en højskole. IHS er et springbræt til at turde og til at gøre det man drømmer om - selv efter man ikke er på IHS længere.

Seneste blogindlæg

Følg med i livet på højskolen...

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
Seneste blogindlæg

Kontakt os

Idrætshøjskolen Sønderborg  l  Friheds allé 42  l  6400 Sønderborg  l  (+45) 7442 1848  l  CVR 35902619  l  info@ihs.dk  
Bank: Broager Sparekasse   Reg: 9797 Konto: 0001116150  l  SWIFT: BRSLDK21  l  IBAN: DK2597970001116150
Se: Værdigrundlag / Vedtægter / Jobs