IHS BLOG

...elevfortællinger...

Det er svært at forestille sig, hvad et højskoleophold egentlig er og hvilke mennesker der kommer til at blive en del af dit liv mens du er på højskole... 

Fællesskabet på en højskole er ubeskriveligt - det skal opleves - ikke desto mindre er fællesskabet opbygget af individer der kommer med hver sin baggrund. Med bloggen prøver vi at give dig et indblik i den mangfoldighed af spændende personligheder, der venter dig på IHS, gennem inspirerende fortællinger fra vores nuværende elever...

Fortsætterelev på IHS er mere end ”bare” endnu et ophold!

På vores første ophold var tankerne fuldt fokuseret på den nye roomie, de mange mennesker, fag og de rammer som skolen sætter. Nu som fortsætter kender vi kutymen, og derfor føler vi, at vores fokus kommer ud på den anden side af IHS-osteklokken.

Vi har et fag kun for fortsættere, som hedder "Ledelsesakademi for Øvede", hvor vi har fået mulighed for at udvide vores horisont indenfor både ledelse og kommunikation. Herunder har vi bl.a. teambuildet vores egne venner på højskolen, gymnasieelever udefra, og har desuden planlagt og udført events såsom Sønderborg Breakdown. Det har været virkelig fedt og udfordrende at stå med det store ansvar, og samtidig finde den bedste måde, at samarbejde med nogle af vores tætteste venner på.

Vores kreativitet er skruet helt op på max, og med IHS’ muligheder kan næsten alt lade sig gøre! Det har gjort, at vi føler ejerskab over arrangementerne og kan sætte vores eget præg på dem. De mange nice og udfordrende opgaver har helt klart også givet os et indblik i vores egne styrker men også svagheder, som vi kan tage med i bagagen til livet udenfor IHS. Vi har fået mod på at tage initiativ og være en del af de skabende kræfter, som kommer i vores fremtid bl.a. i forbindelse med studie og arbejde.

Udover alt den erfaring vi har fået, har vi selvfølgelig også fået venner for livet. Vores samarbejde har kun givet os et tættere forhold med tiden. Vi har lært hinanden at kende på godt og ondt, hvilket skaber et unikt fællesskab indbyrdes blandt fortsætterne. Vi har nu, så godt som et år, hængt op og ned af hinanden dag ind og dag ud, hvilket har gjort at vi føler os enormt trygge i hinandens selskab. Vi kan være lige så seriøse og arbejdsomme, som vi kan være omsorgsfulde og give den krammer eller det smil, som gør dagen fed.

Vi har, som fortsætter, fået muligheden for at få to totalt fede og meget forskellige ophold, og vi er nu max klar på livet.

Seneste blogindlæg

Følg med i livet på højskolen...

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
Seneste blogindlæg

Kontakt os

Idrætshøjskolen Sønderborg  l  Friheds allé 42  l  6400 Sønderborg  l  (+45) 7442 1848  l  CVR 35902619  l  info@ihs.dk  
Bank: Broager Sparekasse   Reg: 9797 Konto: 0001116150  l  SWIFT: BRSLDK21  l  IBAN: DK2597970001116150
Se: Værdigrundlag / Vedtægter / Jobs