GOLF & HØJSKOLE

MATCHTUR – Schloss Lüdersburg

Først tusind tak til alle jer som var med til at gøre Matchtur – rejseugen 2022 til en rigtig god, hyggelig og mindeværdig afslutning på IHS golfsæsonen. Tak for de konstruktive tilbagemeldinger fra rigtig mange af jer.

Ugen er fortsat populær, på nu 4. år i træk ser det ud til at ugen bliver fuldtegnet hurtigt, derfor tror vi på der er grundbund for et lignende produkt i uge 33; MATCHTUR – Gut Apeldör
Se mere på: https://www.ihs.dk/ugekurser/golfkurser/matchtur/

Schloss Lüdersburg annonceret at de sandsynligvis i 2024, vil lukke først den ene bane for renovering og derefter den anden, det arbejde kan strække sig ind i 2025. Der er derfor en risiko for at Schloss Lüdersburg ugen ikke vil blive udbudt i 2024 og måske 2025, hvilket giver os endnu en god grund til at udbyde en lignende uge. Også derfor MATCHTUR – Gut Apeldör i uge 33.

Det er som bekendt svært at spå om fremtiden, overnævnte var blot den sidste information vi fik da vi drug fra Schloss Lüdersburg i uge 37, 2022, så blot en venlig og fair information herfra.

Jeg glæder mig til UGE 35 – 27. august til 2. september, 2023. Vi på IHS føler os utrolig privilegeret og er meget ydmyg omkring at ugen igen ser ud til at blive fyldt relativt hurtigt, det er fantastisk!
Vi (Kenneth og jeg) gør ALT hvad vi kan at skabe de bedste rammer for ugen igen i 2023.

I tilbage meldingerne på ugen, nævner flere at det er hyggeligt med sociale golfmatcher i programmet, men også vigtigheden i at holde fast i det individuelle konkurrencemoment ugen igennem. Tak for de gode input, de er noteret, selvfølgelig skal både den sociale og ikke mindst den individuelle motivation stimuleres og prioriteres på en golf matchuge.

Jeg glæder mig til at præsentere et hyggeligt og socialt matchturs program i 2023, kombineret med en skarpere og tydeligere individuel gennemgående konkurrence profil.

Vi laver igen årets Matchturs uge til Schloss Lüdersburg uden for højskoleloven, med frie rammer. Alligevel vægter vi traditionelle højskole-seancer. Simpelthen fordi mange af jer peger på at det er med til at gøre forskellen for jer. Det glæder mig derfor allerede nu og annoncere af Kenneth Christian Anker Gars, igen i 2023 bliver vigtig del af ugen.

De 3 første døgn i det Sønderjyske har vi igen pakket et super program, med det bedste fra årets ugekurser; 3 runder golf på Sønderjyllands, Benniksgaard og den 3. bane bliver Nordborg Golfbane i 2023. Flere af jer har peget på at I foretrækker Nordborg fremfor Sønderborg Golfbane. Men bare rolig for de helt ”golfgale” har vi en plan for at Sønderborgbane kan nås tirsdag eftermiddag, mod egen betaling, (IHS-rabat pris)

Lækker mad, ”Vin, Gin & Bobler”, swimmingpool, sauna, højskole-seancer med sang, fortælling og perspektivering, samt naturligvis en masse hygge og socialt samvær, er ligeledes vigtige elementer i løbet de 3 første dage i det Sønderjyske.

”Port, Vin & Bobler”, Helt Ærligt så ramte jeg/vi ikke helt det niveau med den ”port, vin & bobler”
aften som vi gerne ville i uge 37, 2022. Det retter vi op på til 2023, en lign. aften får ”en chance” til.
Så til nye kursister på ugen i 2023, glæd jer til en ”Gin & Bobler” aften, det bliver stort. I 2023
mener vi ”Gin & Bobler”! Til jer som kommer med igen, så kan I måske også se frem til en lille
Jim” og tonic 😊  overraskelse, den aften Som nævnt det bliver stort!

Onsdag morgen efter 3 gode døgn i det Sønderjyske, fortsætter vi i fælles bus til Schloss Lüdersburg; https://www.schloss-luedersburg.de/. Der byder vi på: 3 x 18 huller på Old course / Lakes course, tilbud om 9 hullers ekstra individuelle udfordrings matcher, samt en lille social ”Gin-par-sceamble afslutningsmatch”-blev den vist døbt i 2020 ! Samt mere god højskole m. Kenneth C. A. Gars og masser af hygge!

Vi spiller minimum 4 runder gennemgående stableford turnering, kombineret med forskellige sociale matcher og naturligvis løbende i de små obligatoriske; nærmest flaget og længste drive. Med en præmie seance og afrunding af matchugen sidste aften.

Ugens spilformer og ”IHS-regler” gennemgås på velkomst og på infomøderne. Vi anbefaler et max hcp. på 36 for både mænd og kvinder til ugen. Som udgangspunkt, med ret til korrigeringer, spiller:

Damer: rødtee/ca.50. Herre: fra Hcp. 26 blåtee/ca.55. Herre under hcp. 26 gultee/ca.58.

Fysiske golfrelaterede træningssessions, praktiske golf-clinics, course management og mental golftræning, er alle korte tilbud vi kan tage op i løbet af ugen, når der bliver tid, for jer som har lyst.

Match- og kursusleder er Søren Eilby Hansen.

Kursusleder på 12. sæson på IHS for alle vores golfkurser. Søren arbejder ligeledes med golf på Club La Santa primært i vinterhalvåret og har gjort det siden 2001. Søren er GTU uddannet ved Dansk Golf Union, med 9 mdr. praktik forløb ved PGA Pro Rene Haahr Klausen i Benniksgaard.

Kenneth Christian Anker Gars, er i 2023 en vigtig del af alle golfkurser med og på IHS.

”Jeg elsker at spille klaver til fællessang og synes det er livsbekræftende at synge med alle vores kursister”! Glæd jer til fællessang og livsperspektiverende ord om sangene og aktuelle emner.

MATCHTUR
Schloss Lüdersburg

På flere opfordringer flytter vi
i 2023 ugen 14 dage frem til;
uge 35 (27. aug. til 2. sept.)
I 2023 med nyt navn:
MATCHTUR
Schloss Lüdersburg.

Hvornår?

Uge 35 (27. aug. – 2. sept. 2023)

Ankomst:
I Sønderjyllands Golfklub
Søndag d. 27. august 2023
Vi starter kl. 11.00

Afrejse:
Fra Hotel Scandic i Sønderborg:
Lørdag d. 2. september 2023
kl. ca. 12.30

Se ugeprogrammet her

Priser

Kursuspris pr. person

Dobbeltværelse
kr. 7.995,- 

Enkeltværelse
kr. 8.995,-

Kurset er tilrettelagt uden statstilskud.

Vi anbefaler at alle tegner en afbuds/afbestillings-forsikring ved eget forsikringsselskab. Ved afbud en måned inden kursusstart refunderes depositum ikke. Ved afbud en uge inden kursusstart refunderes det indbetalte beløb ikke.

Undervisning, alle greenfee, alle frokoster i golfklubberne, foredrag og brug af hotellets faciliteter, som swimmingpool, fitnesslokale, fri parkering m.m.

Det eneste du betaler for, ud over kursusprisen, er drikkevare til frokoster og aftenmåltider

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/