Matchtursuge

Vores matchtursuge i uge 37, er fortsat rigtig populær, den er udsolgt for sæsonen 2022. Derfor glæder det os nu at præsentere et NYT lignende produkt i Sønderjylland i uge 34. 

Golfbanerne            

Vi starter mandag formiddag i Sønderjyllands golfklub. Tirsdag besøger vi Nordborgs hyggelige og rolige anlæg. Onsdag går turen til Benniksgaard, en af Danmarks smukkest beliggende golfanlæg, en fantastisk golfoplevelse. Torsdag er vi ”hjemme” i Sønderborg Golfklub. Fredag slutter vi på Haderslev Golfbane, et perfekt sted at slutte rundturen.

Match

Vi pakker et spændende matchprogram med en gennemgående individuel turnering. Matchformer og lokale ”IHS-højskole” regler præsenteres på velkomstmødet ved ankomst. 

Tilbud om undervisning / korte clinics med lokale PGA Pro’er  

Trods det at det er en matchuge vil i alligevel løbende få tilbud om kortere undervisnings seancer / ”clinics” med nogle af vores faste lokale PGA Pro; Thor Andersen fra Sønderjyllands golfklub, Troels Thybo fra Sønderborg golfklub eller Rene Clausen fra Benniksgaard golfklub.             

IHS Højskoleliv & Hotel Scandic       

Stærke traditionelle og alment dannende højskoleseancer, som gode højskolesange, fortælling og perspektivering, er vigtige elementer i højskolelivet. Ligeså er forskellige aftenoplæg som; Præsentation af den 19. udgave af højskolesangbogen. En inspirerende golfrelateret aften omhandlende coursemanagement og det mentale golfspil, samt smagfulde aftener med god mad, præsentation af vin, portvin, gin & bobler.

På Scandic vil en morgen- eller måske eftermiddagsdukkert og sauna tur være mulig.
Ligeledes er der fri adgang til hotellets fitnesslokale og øvrige faciliteter.

Se mere her                 

Der er naturligvis fri parkering ved hotellet, inkl. stationer med opladning til El-biler.       

Mad og Drikke

Morgen- og aftensmaden nyder vi på hotellet. Frokoster nydes primært i og ved golfklubberne. Der vil altid være vand på bordene til alle frokoster og aftensmåltider. Vi sørger for en kop kaffe før eller      måske under golfrunden + et stykke frugt/sødt, samt aftenkaffe + sødt. HUSK selv drikkedunk/soda, sødt/frugt med i din Golfbag. -Husk du er ofte ude på banen, i mere end 4 timer.

Vi glæder os til at tage godt imod alle til Golf & Højskole i 2022 med IHS!

Matchtursuge

I​​ uge 34 byder vi velkommen til en NY Matchtursuge i Sønderjylland. Vi sætter ugen op i et klassisk hyggeligt matchtursformat, kombineret med alt det bedste fra højskolelivet. Logerende på Hotel Scandic i Sønderborg, i behagelige omgivelser, med dejlig mad morgen og aften, samt egen pejsestue til hyggelige aftener efter gode matcher på golfbanerne. Vi Spiller hele 5 runder golf på 5 forskellige spændende baner.

Hvornår?

Uge 34 (22. aug. – 26. aug. 2022)

Ankomst:
I Sønderjyllands Golfklub
Mandag d. 22. august 2022
Vi starter kl. 11.00

Afrejse:
Fra Haderslev Golfklub
Fredag d. 26. august 2022
kl. ca. 15.30

Se ugeprogrammet her

Priser

Kursuspris pr. person

Dobbeltværelse
kr. 5.995,- 

Enkeltværelse
kr. 6.395,-

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, morgen og aften på Hotel Scandic i Sønderborg.

Undervisning, alle greenfee, alle frokoster i golfklubberne, foredrag og brug af hotellets faciliteter, som swimmingpool, fitnesslokale, fri parkering m.m.

Det eneste du betaler for ud over kursusprisen er drikkevare til frokoster og aftenmåltider

Kontakt

Kursusleder:

Søren Eilby Hansen

Spørgsmål vedrørende kurset     på tlf.: 20 15 30 23
eller på mail: golf@ihs.dk

Spørgsmål til tilmelding:

Kontakt ligeledes Kursuslederen.

Generelle Spørgsmål til
IHS kan ske på
Tlf.: 74 42 18 48