Velkommen til

Idrætshøjskolen Sønderborg

Book en rundvisningSe vores brochure

Fællesskaber & oplevelser for livet på idrætshøjskole

Idrætshøjskolen Sønderborg er beliggende i de smukkeste omgivelser tæt på Sønderborg by, på øen Als i det sydlige Jylland. Vi er meget priviligerede med hensyn til vores beliggenhed, hvor vi har skoven og vandet som nærmeste nabo. Omgivelserne giver unikke muligheder for at dyrke idrætten i et nyt fællesskab og få nye venner med fælles oplevelser. IHS har en meget stor og smuk park som forbinder skolen med stranden og lystbådehavnen. Der er mulighed for at forme dit højskoleophold, da du selv kan vælge frit, hvordan dit skema skal se ud, ud fra alle vores fag. Idræt, fællesskab, oplevelser er en stor del af det ophold du får på højskole ved IHS.

Idrætshøjskole for unge og en bred vifte af idrætsgrene

Idrætsgrenene på højskolen er tilpasset forskellige niveauer og interesser. Du kan for eksempel spille beachvolley i danmarks bedste sandkasse, deltage i adventurerace, dyrke sejlads og meget andet på vores mange faciliteter. Vores erfarne og engagerede undervisere vil guide dig igennem idrætten og træning og sørge for, at du får den bedste oplevelse. På dit højskoleophold har du har dit eget skema, hvor du selv vælger mellem alle fag. I fagene bruger du vores fantastiske faciliteter og får nye venskaber på tværs af opholdet uanset din fysiske form.

Har du lyst til at få en uforglemmelig oplevelse på idrætshøjskole?

Hvis du er interesseret i at arbejde med at udvikle dig socialt, fysisk og mentalt, tilbyder vi på Idrætshøjskolen Sønderborg, de perfekte rammer til dit højskoleophold. Her kan du få oplevelser og venner for livet.

Skal du på idrætshøjskole? ​

Den bedste måde at afklare sin beslutning på er at få fornemmelsen af det højskoleliv der måske venter – det får du ved en rundvisning!
Vi tilbyder rundvisning, netop når det passer dig. Book en rundvisning i dag.

Vil du vide mere?

 

 

Højskole

På idrætshøjskolen udvikler du flere sociale relationer, får unikke oplevelser og kan prøve kræfter med nye kompetencer. Der mulighed for passion, fordybelse og en masse nye interesser med andre unge.

 

 

Ugekurser

Vi har rammerne til at give dig et fantastisk ophold på et af vores mange korte kurser. Uanset om du er til dans, golf, strik eller noget helt tredje.

 

 

Events

Book et arrangement, lokaler eller lad os få en snak om, hvordan netop jeres gruppe får en smag af livet på idrætshøjskole, som I aldrig glemmer!

Fantastisk beliggenhed

Idrætshøjskolen er beliggende i Sønderborg på øen Als
i det sydlige Jylland, tæt på både skoven, vandet og byen.

Fællesskabet fylder

På idrætshøjskolen spiller fælleskabet en bærende rolle.
Det er vigtigt at den enkelte elev kan udtrykke sig
og være en del af et fællesskab.

I sportens tegn

Idræt og sport er et centralt omdrejningspunkt for højskolen
og en værdi i sig selv, den skaber glæde, begejstring
og mening for den enkelte og fællesskabet uanset niveau.

Personlig udvikling

Højskolen udfordrer elevernes kompetencer på en
legende og eksperimenterende måde, samt har
fokus på den personlige udvikling.

Kommende arrangementer på Idrætshøjskolen Sønderborg

På Idrætshøjskolen Sønderborg afholder vi en række spændende arrangementer i løbet af året. Vi har både interne arrangementer, ugekurser, eksterne arrangementer, arrangementer ud af huset og åbne arrangementer for unge, børn og bedsteforældre på højskolen. Vores interne arrangementer er for vores elever, såsom fester, sportsdage og temauger. Disse arrangementer er en vigtig del af vores elevliv og giver vores elever mulighed for at lære hinanden bedre at kende, udvikle fællesskabet og skabe minder for livet.

Vi skaber både arrangementer i huset og ude af huset, både for nuværende og nye elever.

Husk at følge med på vores hjemmeside eller sociale medier for at holde dig opdateret om kommende arrangementer på Idrætshøjskolen Sønderborg.

5.

december

SYNG, SPIS OG SNAK - JULESPECIAL

5. december - FULDTEGNET

Julesange fra højskolesangbogen i foredragssalen og Glögg med æbleskiver.
Vært: Marianne Müller Nielsen og Kenneth Christan Anker Gars.

4.

januar

IHS Ski Reuionen

4. januar

IHS afholder Ski Reunion på Danmarks skibakke CopenHill. Få pudset teknikken af inden sæsonen rigtig starter og følg det op med en omgang afterski ala Folie Douce. Hiv fat i dine højskolevenner og tilmeld dig!

4.

januar

IHS Ski Reuionen

4. januar

IHS afholder Ski Reunion på Danmarks skibakke CopenHill. Få pudset teknikken af inden sæsonen rigtig starter og følg det op med en omgang afterski ala Folie Douce. Hiv fat i dine højskolevenner og tilmeld dig!