På Idrætshøjskolen i Sønderborg ved vi godt, hvor priviligerede vi er. Omgivelserne kan ganske enkelt ikke være smukkere. Vand, skov og by er lige uden for døren. Skolens park på 28 tønder land forbinder skolebygningerne med stranden og lystbådehavnen. Og vandet inviterer dig hver dag - til sejlads og surf, kano/kajak eller en forfriskende dukkert.

Sønderskoven, som ligger kun 1 km fra skolen, er perfekt til idrætscross, triathlon og afstressende trave- og løbeture. Når du vil ind til byen, vælger du helt naturligt at gå ad strandpromenaden. Det tager kun et kvarter at nå ind til centrum, hvor hyggelige caféer og spændende butikker præger bybilledet.

Sønderborg er en "ung by" med mange videregående uddannelser. De mange studerende er i gang med uddannelser på EUC Syd, Syddansk Universitet og Sønderborg Handelsskole. 25% af indbyggerne er under 30 år - en procentsats, der er blandt de højeste i Danmark. Sønderjylland er præget af historisk bevidsthed, men er også et dynamisk udviklingsområde tæt på resten af Europa.

Du kan læse mere om at bo i Sønderborg-området her: www.sonderborg.dk eller om seværdigheder i Sønderborg-området på: www.visitsonderborg.com

Hvad er elevforeningen på IHS egentlig?

 

Først og fremmest er det et tilbud til alle tidligere elever, der gerne vil beholde en kontakt til skolen og fællesskabet rundt omkring i landet.

 

Vi er en forening med ca. 1000 medlemmer, fordelt over stort set alle årgange siden 1952. Vi arbejder ved frivillig indsats, dvs. at alle, der har lyst til at lave et arrangement eller andet foreningsarbejde, kan gå ind i et allerede fungerende organ og gøre sit til, at det hele kører rundt.

 

Elevforeningen er en selvstænding forening der er uafhængig af IHS, men der er naturligvis meget stærke bånd mellem foreningen og skolen.

 

Se elevforeningens hjemmeside her

Lær os at kende

IHS Elevforening

 
Signe Landtved

Signe Landtved

Morten Aarup

Morten Aarup

Mathias Lausten Pedersen

Mathias Lausten Pedersen

Kim Vestermark

Kim Vestermark

Karen Hauer Møller

Karen Hauer Møller

Jeppe Andersen

Jeppe Andersen

Mads Bruun Hovgaard

Mads Bruun Hovgaard

Birna Eiriksdottir

Birna Eiriksdottir

Andreas Thau Loftager

Andreas Thau Loftager

Helene Nørgaard

Helene Nørgaard

Helle Heide

Helle Heide