IHS i dit sabbatår

Mangler du idéer til dit sabbatår?

Mange unge vælger at tage et sabbatår for at udforske nye interesser, lære om sig selv og få tid til at tænke over deres fremtid. Men hvad kan man egentlig lave i sit sabbatår?

Et sabbatår kan have mange forskellige formål. Nogle bruger det til at rejse og opleve verden, mens andre laver frivilligt arbejde. Der er også mange der vælger at tage på højskole. Hvis du er interesseret i idræt, rejse, fællesskab og ønsker at udfordre dig selv på en helt ny måde, kan Idrætshøjskolen Sønderborg være det perfekte sted at tilbringe dit sabbatår.

Sabbatår på IHS

På Idrætshøjskolen Sønderborg vil du blive en del af et fællesskab, hvor idræt, læring og personlig udvikling går hånd i hånd. Du vil bo på skolen sammen med andre elever og du får mulighed for at deltage i et bredt udvalg af aktiviteter, som alle er lavet til at udfordre dig og udvikle dine færdigheder.

Udover at dyrke sport vil du på IHS også have mulighed for at lære om sundhed, ernæring og træning. Skolen tilbyder også en bred vifte af fag, der kan hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder og forberede dig på videre uddannelse eller arbejde. Drømmer du om at tage sabbatår i udlandet, så kan du her kombinere højskole med at rejse. Vi tilbyder flere forskellige rejser, alt efter hvilket ophold du vælger. Læs mere om rejserne.

Hvis du er interesseret i at få en plads på et af vores ophold, så tilmeld dig her.